2777
2789
عنوان

اونایی که زردی بچشون طولانی بوده

6807 بازدید | 30 پست

دخترم ۴۱ روزشه زردی شیر مادر داره دکتر گفته ممکنه تا ۲یا ۳ماهگی طول بکشه اوایل ۱۲بود که با دستگاه ۹شد بعد برگشت ۱۱ ۱۲ شد بعد اون دکتر گفت دیگه ازمایش نده هیچ دارویی هم نمیخواد فقط شیر خودتو بده خودش میره الان ۴۱ روزشه باز زرده اصلا زردی رنگ پوستشو تیره کرده 

بگین زردی نی نی های شما چه قد طول کشید؟

واینکه راست میگن که یک روز صبح که بلند میشی میبینی بچه سفید شده؟

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خواهر منم خیلی طول کشید فکر کنم تو تاپیکام هست بچه ها راهکار دادن.... 

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

فقط بگم هر جور شده سریع بیارین پایین زردیشو.گاهی مشکلات بوجود میاره.یکی از اقوام زردی بچش تا دوماه طول کشید.باعث شد بعدها بفهمن بخاطر اون یکی از گوش های بچه خیلی ضعیف شده.

با این ها زردی رو کم کنید.بدین به بچه....

سنا مکی

عرق کاسنی.خوردن ومالیدن به پوست

ترنجبین

شیر خشت

حجامت

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....
ای بابااا این زردی چقدر بده من از الان کابوسشو دارمممم چیکار کنیم نگیره پسسسس 😑😬

با دکترت مشورت کن احتمالا از ماه اخر تا ۱۰روز بعد زایمان باید روزی ۲ استکان کاسنی بخوری البته به دکترت بگو بعد

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
فقط بگم هر جور شده سریع بیارین پایین زردیشو.گاهی مشکلات بوجود میاره.یکی از اقوام زردی بچش تا دوماه ط ...

شیرخشت و ترنجبین هم جنس بد و خوب دارن؟ برم عطاری بخرم آلودگی ندارن؟

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ