2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایم بعد۶هفته میان من تا۳روزبعدزایمان حالت تهوع داشتم 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

درد رحم و تخمدان 

حساسیت و درد زیاد نوک سینه ها

برعکس همیشه خیلی آروم و مهربون بودم 

چون تو پی ام اس هام خیلی افسرده و خشن میشدم ایندفعه برعکس بود

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

قبل اینکه تست بدم، رفتم بازار،  و دیدم همش نفسم تنگ میشه

همون روز لک لانه گزینی دیدم، ولی خب فکر کردم دارم پریود میشم،  ک دیدم ادامه پیدانکرد، یکم درد تو سینه هام داشتم، پریودم ۳روز عقب زد و تست دادم و مثبت شد، بعدش حالت تهوع ک تا روز اخر بارداری ولم نکرد😂

من  ضعف تو پاهام، خستگی و ناتوانی

سر پسرم اینجوری بودم، نمیدونستم باردارم 

این دفعه باز که همین علائم رو داشتم رفتم ازمایش منفی بود

چندوقت نگذشت معده درد شدی، همراه بیقراری که شب از خواب بیدار میشدم رفتم دکتر سونو و ازمایش مشخص شد نی نی دارم

شبا؟

۲۴ساعته بیداربودم نهایت دوساعت میخوابیدم استراحت مطلقم بودم آخراخیلی کلافه شده بودم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

با اجازه  ببخشید که اینجا پیام میزارم اما فوریه

من دنبال یه چند تا چرخ کار نیمه ماهر و ماهر هستم

و وصت کار میخاییم

اگه خواستید درخواست بدید

خیلی فوریه

در کرج مارلیک