2777
2789

سلام خانما

من بچه ام یکسال و نیمشه تقریبا از وقتی دنیا اومد همسرم دور و دورتر شد بعد کم کم به بهانه اینکه تخت جا نداره جاش جدا کرد چون بچه ام عادت داره پیشم بخابه الان حتی اگه بچه رو بذارم ت. تختش بازم نمیاد سرجاش بخابه منم کم کم دارم دلسر د میشم اصلا هیچ هیچ رابطه عاطفی و احساسی با من نداره انگار هم خونشم یا دایه بچه .چندباری باش حرف زدم ولی انگار دوست داره اینجوری باشه منم دارم خسته میشم از این زندگی هیچ کس پشتم نیس نه خانواده ای که باش حرف بزنه و سر جاش بنشونه نه حاضر مساور بره

ببخشد خیلی طولانی شد

عزیزم زن و شوهری که به پیش خوابیدن‌نیست

۳ تایی رو تخت سخته خدایی الانم حتما عادت کرده

کم کم درست میشه اما بکم صبر لازمه و باهاش صحبت کن که پیشم هم بخوابین....

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از امشب اين جدا خوابيدنو تموم كن باز عادتش بده به كنار هم خوابيدن.چه معني داره زن و شوهر پيش هم نخوابن.اصلا موقعي كه بچه بايد پيش شما ميخوابيده شمام بايد زمين كنار شوهرت ميخوابيدي زمين كه ميخ نداشته اين دلسردي رو خودت بوجود اوردي گلم

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

خب عزیزم رو زمین بخوابین همه منم ازوقتی دخترم دنیا اومده همه روزمین میخوابیم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

ای خدا چه قدر از دنیای با بچه میترسمممم، اونقدر تو سایت شنیدم که بچه فاصله میندازه بین زن و شوهر☹️

واقعا چاره کار چیه؟

کسی میدونه؟

خدایا خودت مراقب دختر کوچولوم باش  ،،،نی نی یار  کاربریمو برگردون، این سومیشه  

دختر من یکسالشه و از اون دسته بچه هایی بود و هست که شب تا صبح شیر خودمو میخوره و تو تخت هم نمیشه کنارم بخوابه چون دوبار تو خواب از تخت افتاده و خدا رحم کرده

رو زمین‌پیش هم‌میخوابیم و شوهرم رو تخت

اصلا هم مشکلی ایجاد نشده فقط روابط... نسبت به قبل از بچه  دار شدن کم شده اونم چون دخترم بینهایت کم خوابه

از امشب اين جدا خوابيدنو تموم كن باز عادتش بده به كنار هم خوابيدن.چه معني داره زن و شوهر پيش هم نخوا ...

اتاقمون جدا نداره تخت و یکم جا که خودش میخابه نمیشه سه تایی رو زمین بخابیم تو سالن سرده

از اول گفتم تو رو تخت بخواب منو پسرم رفتیم یجا دیگه....منم شبا همششس توراه بودمو هستم....ی جور بچتو جدا کن ...تو سختت میشه ولی هی تو راه باش بین شوهرت و بچت

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اتاقمون جدا نداره تخت و یکم جا که خودش میخابه نمیشه سه تایی رو زمین بخابیم تو سالن سرده

گلم بچه که جاش جدا بشه کامل شما دوباره دوتایی میتونین بخوابین

مهم تر از این روابط عاطفیتونه که مثل قبل با هم باشین و سرد نشین

رابطه ما بعد بچه دارشدن بدتر شد.با اینکه 4..5سال بچه نمیخواستیم و بعدش فکر میکردیم خیلی براش اماده ایم و خیلی بهش فکر کردیم و در موردش خوندیم ولی بازم رابطمونو یه جورایی خراب کرد.الان بیشتر مامان و بابای دخترم هستیم تا دوست یاعاشق.اصلا نوع رابطمون عوض شده.با وجود اینکه توی اون 4پنج سال قبل بچه روز به روز رابطمون بهتر شده بود و واقعا بهترین دوستم شوهرم بود.نمیدو چی شد اصلا