2777
2789
عنوان

چند بار برای بارداری اقدام کردید؟

911 بازدید | 20 پست

سلام

میخواستم ببینم خانمایی که حامله شدید، چند ماه اقدام کردید تا خدا بهتون نینی داد؟ مخصوصا خانمایی که تنبلی داشتید، خیلی اذیت شدید؟

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا پسرم که خدا خواسته بود.این ماه برا اولین بار اقدام کردیم به قول همسرم برا تولیدمثل تا ببینیم چی میشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

واسه بارداری اولم پنج ماه ولی ماه ششم دقیقا روز تخمک گذاری. اقدام داشتم و شد ، البته ده هفته سقط شد 

واسه دومی یک ساله منتظرم نمیشه که نمیشه

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

تاحالاک۴ماه فرداموعدمه دوروز پیش بی بی زدم منفی بود

خدایا بابت فرزندی ک درون من قراردادی از تو ممنونم خدایا ب خودت میسپارمش خدایا خودت کمک کن تا نعمتت را سالم وسلامت بغل کنم.برام دعا کنیدممنونم ازتون

من ۱۶ماه  هنوز نشدم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

منم 13 ماه ،ولی هنوز منتظرم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳