2777
2789

كدوم برا زايمان بهتره و كدوم دكترشون رو خيلي تاييد ميكنيد؟

مخصوصا لاله و بهمن صارم خيلي دوره

لطفا اگه تجربه اي تو اين بيمارستانا داريد بفرماييد

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

من لاله بودم عالی بود عالی

دکتر ریحان میردامادی . سزارین انتخابی.

واقعا شب خوبی  رو گذروندم تو بیمارستان لاله. از نظر خدمات و پرستارای مهربون و گل.

دکترمم فوق العادس👌🌹🌷

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
من لاله بودم عالی بود عالی دکتر ریحان میردامادی . سزارین انتخابی. واقعا شب خوبی  رو گذروندم ت ...

عزيزم مطبش معطلي نداره؟

برسي هاش زمان بارداري و قبل بارداري دقيقه يا يكم بيخياله؟

پولكي نيست؟

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لاله بودم عالی بود عالی دکتر ریحان میردامادی . سزارین انتخابی. واقعا شب خوبی  رو گذروندم ت ...

ببخشيد عزيزم من حواسم نبود فكر كردم ايشون خانومن

من دكتر آقا نميخوام دنبال خانومم

من بیمارستان بهمن رو انتخاب کردم

لاله هم خیلی خوبه البته

دکتر طاهره لباف خیلی مجرب هستن

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
ببخشيد عزيزم من حواسم نبود فكر كردم ايشون خانومن من دكتر آقا نميخوام دنبال خانومم

آقا هستن‌

ولی اصلا پیشش سخت نیست

ایشون حتی تو چشم بیمار نگاه نمیکنن. فقط خوب گوش میکنه به حرفات.

من پیش ایشون  معاینه واژینال نشدم.یعنی تو بارداری که  نیازی نیست

فقط جنین رو از روی شکم حس میکنن. 

دقت و تشخیص دکتر واقعا عالیه. حرف نداره.

مطبش همیشه شلوغه ولی اولیت با حامله هاس

یعنی باردار باشی همون اول میفرسته داخل اتاق پزشک.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم