2777
2789

اون زن فامیل  شوهرتون باشه

و مطمعنید ک زنه منظور داره

ولی شوهرتون  ااهلش نیس

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باگوشي شوهرت بهش پيام بده من خانومشونم كاري داري به شوهرم پيام ميديد؟

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

اگر من باشم از شوهرم میخوام خودش با اون خانوم محکم برخورد کنه

اگرم برخورد نکرد دیگه باهاش زندگی نمیکنم چون خودشه که داره نخ میده و بدش نیومده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

زنگ میزنم میگم چرا به شوهرم پیام میدی؟ اگه کاری داری به خودم بگو بهش منتقل میکنم. اصلا هم خوشم نمیاد از این کارت. یه بار دیگه هم تکرار کنی توی کل فامیل میگردم میگم این زن دست از سر شوهرم برنمیداره

کج کلاه خان یارمه

اگه شوهرت آدم خوبیه ، باهاش صحبت کن ، بگو من ناراحت میشم بهت پیام میده  . 

اگه هم نه با همون گوشی شوهرت بهش زنگ بزن بگو کار خاصی داری دائم به شوهرم پیام میدی ؟؟؟

البته به شوهرت هم بگو چی کار میخوای بکنی که ازت ناراحت نشه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩