2777
2789

می خوام شکمم کوچیک بشه هر کار میکنم اثر نداره

کسی از این گن ساعت شنییا استفاده کرده جواب بگیره به خاطر شکمم اعصابم خورده 😥😣😫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم . عالیه . بعد زایمانم بستم. و حلقه زدم. شکمم تخت شده‌ ولی هنوز روزی ۴ ساعت میبندم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

عزیزم کلیه و معده و کبد و...همشو میپیچونه تو هم ایناایی که تو تبلیغ هستن خودشون کمرشون باریکه شکم هم ندارن چرت و پرت میگن...فقط حلقه بزن و پیاده روی کن و حین اینکه پیاده روی میکنی کف دستتو افقی بگیر اروم و مداوم بزن به شکمت

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙

الکیه عزیزم. اينا که توی ماهواره میبینی همشون فیتنس کار هستن. الکی میگن با گن شدیم این جوری

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
عزیزم کی گرفتی؟ قیمتش چنه

مهر از دیجی گرفتم ۲۳۰ 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

این چربی‌ها که جمع میشه بخاطر اینکه خون رسانی به اون مناطق کم شده ،من از یه کرم لاغری موضعی استفاده کردم که وقتی میزنم اینقدر شکمم داغ میشه که نگو وقتی پیاده روی کنید یا تو خونه برقصی تعریق زیاد میشه زود چربی ها اب میشه تازه مرطوب کننده هم هست ترک های پوستی رو هم خوب می‌کنه خیلی خیلی عالیه خواستی من از دوستم برات میگیرم

چیه اسمش ؟ چند قیمته؟

کرم لاغری موضعی لدورا حاوی ال کارنتین،الان خیلی ها از ال کارنتین های خوارکی برای لاغری استفاده می‌کنه که خوب برای کبد خوب نیست بعدم این کرم عصاره چای سبز،کیوی ،زنجبیل،کافین ،فلفل سیاه رو داره که هر کدوم به تنهایی برای لاغری استفاده میشه ولی خوب یه سری ها به خاطر مشکلات معده نمیتوانم استفاده کن هر چی برای لاغری خوبه این یک جا داره قیمتش هم نسبت به این خصوصیات که داره خیلی کمه  فقط ۹۸ ،من دوستم نماینده فروشش هست اگه خواستی میتوانه برای پست کنه