2777
2789

۱۸ماهشه دارم از شیر میگیرمش روز اوله بمیرم براش 😭😭😭😭😭. شما چگوری تحمل کردین خیلی مظلومه 

عشق آمد که مرا با تو هم اندازه کند ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پابه پای پسراولم گریه میکردم غصم گرفته دومی رو چیکار کنم 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

منم میخوام بگیرم شیر خشکیه اصلا غذا نمیخوره فک کنم تا وقتی شیر بخوره همینه شب تا صب دوبار شیر میخواد طول روزم که بماند

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

پسر من از حسرت سرشو میزاشت رو سینم وقتی خوابیده بودم.جگرم اتیش میگرفن.شبای اول بهش شیر بده.یهو قطع نکن

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
منم میخوام بگیرم شیر خشکیه اصلا غذا نمیخوره فک کنم تا وقتی شیر بخوره همینه شب تا صب دوبار شیر میخواد ...

شيرخشك رو از هفده هجده ماهگي شروع كن يواش يواش كمش كن تا دوسالگي كامل قطعش كني خيلي راحته اينجوري بچه هم اصلا اذيت نميشه

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

من كه مجبور شدم دخترم رو توي ١٠ ماهگي از شير بگيرم چون دوباره باردار شدم ، سخت كه هست هر چه قدر هم بزرگتر بشن سخت تره ، الان هم كه يك سالشه شير خشك ميخوره . سعي كن سرگرمش كني. بريد از خونه بيرون خسته بشه اينطوري راحت تر ميشه .

شيرخشك رو از هفده هجده ماهگي شروع كن يواش يواش كمش كن تا دوسالگي كامل قطعش كني خيلي راحته اينجوري بچ ...

بابا مگه ول میکنه میبینم غذا نمیخوره گشنه میمونه مجبور میشم بهش بدم البته الان رفته تو یک و نیم سال

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁