2777
2789
عنوان

دلم برا بچم گرفته از صبح دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 56 پست
شما الان اذیت نیستی؟ من خیلی این تفاوت سنی رو برای بچه دوست دارم؟ میخام بدونم توحاملگی داری سختی م ...

نه عزيزم خدا رو شكر خيلي سخت نيست البته اين رو هم بگم همسرم خيلي كمكم ميكنه و من چون بارداري اولم خيلي طول كشيد تا باردار بشم دومي ديگه خداخواسته بود و الان هم خدا رو شكر راضي ام به رضاي خدا و خيلي خوشحال .

نه عزيزم خدا رو شكر خيلي سخت نيست البته اين رو هم بگم همسرم خيلي كمكم ميكنه و من چون بارداري اولم خي ...

اتفاقا منم هنوز بچه ندارم و دوسالی هست منتطریم. بخاطر همین میگم حامله بشم به امیدخدا بعدش دیگه جلوگیری نمیکنم . اخه من ۳ سال جلوگیری داشتم و دوساله اقدامم ک باردار نشدم

یعنی دیگه گفتم خدا کمک کنه پشت هم دوتا بیارم و باهم مثل دوتا دوست بزدگ بشن چون من توغریبی هستم و کسی ندارم با بچه هام بازی کنه و اینا

توروخدا حامله ای واسم دعا کن . تو درکم میکنی انتطار ج سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا منم هنوز بچه ندارم و دوسالی هست منتطریم. بخاطر همین میگم حامله بشم به امیدخدا بعدش دیگه جلوگی ...

چشم عزيزم ان شا الله كه شما هم به زودي پشت سر هم مامان ميشي و به آرزوت ميرسي . قابل باشم دعاگوي شما و همه مامانهاي منتظر ني ني هستم .

چون مرجع تقلیده، حکمی که از قران و سنت برداشت کرده باشه برای ما حجته به صراحت در قران دوسال تمام او ...

نميخام بحث رو سياسي كنم اما مرجع تقليدي كه داره ظلم حكومت رو ميبينه و سكوت كرده حق نداره راجع به طلم نادر به بچش !!! تظر بده 

مرجع تقليد هم به ادم مثل بقيه ادماي كه شغلش اينه مثل دكتر كه كارش طبابته اما دكتراي حاذق هم اشتباه ميكنن پس مرجع تقليد معصوم نيست كه حرفش اشتباه نباشه و ثانيا اينكه اينهمه مرجع تقليد هست كه گاها حكمشون راجع به يه مسيله كلي با هم فرق داره نشون ميده كه امكان شُل و سفت كردن هست تو احكام حالا يكي خيلي سفت و سخت ميگيره يكي اسونتر پس احكام خدا انعطاف پذيره وگرنه همه مراجع تقليد بايد در مورد همه احكام حكم يكسان داشتن اين از اين

بازم ميكم حرفتون صد در صد غلطه مادري كه به هر دليل به بچش شير نميده هيچ ظلمي نكرده به بچش همين چرت و پرت ها رو تو فرهنگ ما ميگن كه بيشتر خانوما بعد زايمان افسردگي ميگيرن وگرنه حسون ها هم به بچشون شير ميدن و شير دادن به بچه هيچ ملاكي به مادر خوب يا بد بودن نيست صد آلبته اگه كسي به بچش شير بده خيلي عاليه ولي كسي هم كه نده به خودش مربوطه شما هم اين نظراتت رو براي خودت نگه دار و تو اين محيط عمومي اين نظرات رو عنوان نكن كه فقط مايه دلسردي و يأس و نااميدي مادرا ميشه

راستي اسم مرجع تقليدي كه اين حرف رو زده رو نگفتيد

من تا یک هفته گریه میکردم

طبیعی هست

مادر هم وابسته هست

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
نميخام بحث رو سياسي كنم اما مرجع تقليدي كه داره ظلم حكومت رو ميبينه و سكوت كرده حق نداره راجع به طلم ...

ببین دوست عزیز، داری زیادی بزرگش میکنی

اولا مراجع تقلید، در مقابل ظلم هایی که میشه هیچوقت سکوت نکردن.نه در گذشته، نه در زمان حال. کمی در این زمینه مطالعه داشته باشین بدنیست

دوم درباره احکام، هیچ دو نرجع تقلیدی نیستن مه دو حکم متفاوت درباره یک موضوع بدن. یعنی یکی بگه واجب یکی حرام. تفاوت ها در حد حرمت و کراهت ، وجوب و استحباب هست که کاملا تخصصیه و الان اصلا قصد ندارم بحث اصولی کنم.

سوم اینکه افسردگی گرفتن مادر، هیچ ربطی به این حرف ها نداره. بخاطر ضعف سیستم بدن مادر و خونریزی بعد زایمان و ... است. اگر حرف شما درست باشه مادر های غیر این جامغه  نباید افسردگی بگیرن، که آمار دقیقا عکس صحبت شما رو تایید میکنه

چهارم اینکه مادری که بخاطر بهم نخوردن هیکل و بی حوصلگی و ... به بجه شیر نمیده، هرکس ببینه میگه داره به بچه اش ظلم میکنه چون بچه نیاز داره به این شیر. پس ظلم هست، از نوع براورده نکردن حق بچه نه اذیت و ازارش . کسی که میخواد مادر بشه، باید زحمت های بچه رو به جون بخره نه اینکه بخاطر رفاه خودش از حقوق بچه اش سر باز بزنه.بقول شما حیوون ها هم به بچشون شیر میدن، حالا ادم ها، برخی بخاطر دلایل بیخود، ازاین کار سر باز میزنن(من همون ابتدا گفتم اگر کم شیر دادن بخاطر ضرر برای مادر نباشه....)

اسم مرجع تقلید رو هم نمیگم، چون دلیلی نداره.شما خیلی دوست داریم بدونین، مطالعات فقهی تون رو بالا ببرین

شما اگر در امر یادکیری احکام شرعیتون اینقدر پیگیر باشین، یکماهه کل احکام رو با جزییات یادمیگیرین.

موفق و پیروز باشین

خدانگهدار

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
ببین دوست عزیز، داری زیادی بزرگش میکنی اولا مراجع تقلید، در مقابل ظلم هایی که میشه هیچوقت سکوت نکرد ...

اول اينكه اسم مرجع تقليد رو نميگي چون اين حكم رو از خودت دادي و به دروغ به مرجع تقليد ربطش دادي

دوم اينكه اون أماري كه ميگي منبعش رو ذكر كن لطفا شما براساس كدوم منبع و أمار معتبر علمي ميگي افسردگي تو كشوراي ديگه بيشتر از ايرانه؟ منبع تون و ذكر كنيد هر چند مطمينم اينم از خودت ميگي و هيچ متبع معتبر علمي نداري من خودم بارداري و بچه داري رو هم در ايران و هم در خارج از كسور تجربه دارم و متوجه ام چقدر إظهار نظرتون بدون علم و شخصيه

سوما اينكه مادري نميخاد به بچش شير بده كه هيكلش به هم نزيزه به من و شما هيچ ربطي نداره و ما هيچ حقي نداريم قضاوت كنيم كه ايشون ظلم ميكنه با نه قضاوت فقط مخصوص ذات اقدس خداست و بس

چهارم الان كه دارن به اسم  دين و مذهب كشور رو غارت و چپاول ميكنن كدوم مرجع تقليد اعتراض كرده؟ چرا حرف الكي ميزنيد؟ كدوم مرجع تقليد بلند شده و گفته اقايون نكنيد ملت رو بدبخت نكنيد ؟ شما كه اطلاعاتتون !!! بالاست اسم دو تا مرجع تقليد كه به اين وضع دزدي و فساد اعتراض كردن رو به من بيسواد! ياد بدع

پنجم  اينكه به نظرت أحكامي كه مكارم ميده با احكام مثلا ايت الله صانعي يكيه ؟؟ خودت يه كم فكر كن رو حرفات!

ششم اينكه اتفاقا خيلي از مادرايي كه افسردگي ميگيرين دليلش اينه كه نمي تونن به بچشون شير بدن بعد يه سري ادم كوته فكر بي مغز به جاي دلداري دادن سركوفت ميزنن اين بيچاره ها رو كه چرا نمي تونن شير بدن به بچه هاشون !!!!! منظور اون افسردگيه

فقط اونجا كه گفتي اسم مرجع تقليد رو نمي دم خيلي حال داد عين بچه ها كه لجبازي ميكنن 😂😂 كه البته مرجع تقليدي وحود نداره چون شما از خودت گفتي ولي كاش اينقدز شجاعت داشتي بگي نظر خودم بوده ! اينكه اينقدز تحريف وارد اسلام شده كار أمثال شماهاست هاااا ، نظرت خودت رو به اسم مرجع تقليد ميدي  بعد يه ادم ساده بياد  اينحا رو بخونه همين حرف شما رو رواج ميده بين مردم به اسم مرجع تقليد !!! اين كار شما مصداق ظلمه هاااا ، تحريف اسلام هاااا ولي خود داني!!!!

در ضمن همين شما احكام شرعي و فقهي رو بلدي براي ما كفايت ميكنه ياد گرفتن من پيشكش!!!!

عزيزم يه كم تفكر كن باور كن دنيا و طرز فكرت عوض ميشه 

اول اينكه اسم مرجع تقليد رو نميگي چون اين حكم رو از خودت دادي و به دروغ به مرجع تقليد ربطش دادي دوم ...

ادرس حدسث: کتاب من لا یحضر

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)