اول اينكه اسم مرجع تقليد رو نميگي چون اين حكم رو از خودت دادي و به دروغ به مرجع تقليد ربطش دادي
دوم اينكه اون أماري كه ميگي منبعش رو ذكر كن لطفا شما براساس كدوم منبع و أمار معتبر علمي ميگي افسردگي تو كشوراي ديگه بيشتر از ايرانه؟ منبع تون و ذكر كنيد هر چند مطمينم اينم از خودت ميگي و هيچ متبع معتبر علمي نداري من خودم بارداري و بچه داري رو هم در ايران و هم در خارج از كسور تجربه دارم و متوجه ام چقدر إظهار نظرتون بدون علم و شخصيه
سوما اينكه مادري نميخاد به بچش شير بده كه هيكلش به هم نزيزه به من و شما هيچ ربطي نداره و ما هيچ حقي نداريم قضاوت كنيم كه ايشون ظلم ميكنه با نه قضاوت فقط مخصوص ذات اقدس خداست و بس
چهارم الان كه دارن به اسم دين و مذهب كشور رو غارت و چپاول ميكنن كدوم مرجع تقليد اعتراض كرده؟ چرا حرف الكي ميزنيد؟ كدوم مرجع تقليد بلند شده و گفته اقايون نكنيد ملت رو بدبخت نكنيد ؟ شما كه اطلاعاتتون !!! بالاست اسم دو تا مرجع تقليد كه به اين وضع دزدي و فساد اعتراض كردن رو به من بيسواد! ياد بدع
پنجم اينكه به نظرت أحكامي كه مكارم ميده با احكام مثلا ايت الله صانعي يكيه ؟؟ خودت يه كم فكر كن رو حرفات!
ششم اينكه اتفاقا خيلي از مادرايي كه افسردگي ميگيرين دليلش اينه كه نمي تونن به بچشون شير بدن بعد يه سري ادم كوته فكر بي مغز به جاي دلداري دادن سركوفت ميزنن اين بيچاره ها رو كه چرا نمي تونن شير بدن به بچه هاشون !!!!! منظور اون افسردگيه
فقط اونجا كه گفتي اسم مرجع تقليد رو نمي دم خيلي حال داد عين بچه ها كه لجبازي ميكنن 😂😂 كه البته مرجع تقليدي وحود نداره چون شما از خودت گفتي ولي كاش اينقدز شجاعت داشتي بگي نظر خودم بوده ! اينكه اينقدز تحريف وارد اسلام شده كار أمثال شماهاست هاااا ، نظرت خودت رو به اسم مرجع تقليد ميدي بعد يه ادم ساده بياد اينحا رو بخونه همين حرف شما رو رواج ميده بين مردم به اسم مرجع تقليد !!! اين كار شما مصداق ظلمه هاااا ، تحريف اسلام هاااا ولي خود داني!!!!
در ضمن همين شما احكام شرعي و فقهي رو بلدي براي ما كفايت ميكنه ياد گرفتن من پيشكش!!!!
عزيزم يه كم تفكر كن باور كن دنيا و طرز فكرت عوض ميشه