2777
2789

خانوما من دختر۲۱ ساله هستم..مجردم

پریود نیستم اما لکه دیدم از دیشب تاحالا لکه تیره 

خانوما یعنی من مشکل هورمونی دارم توروخدا 

تاحالا اینجوری شدید؟؟😢😢😢

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نترس احتمالن کیست داری تو اولین فرصت برو دکتر

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
چند روز مونده به پریودت؟

نمیدونم ...من از اولین پریودعمرم تاحالا تاریخ برنداشتم حدس میزنم یک هفته مونده

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
عزیزم نترس احتمالن کیست داری تو اولین فرصت برو دکتر

رفتم کیست نداشتم..

نمیدونم ...من از اولین پریودعمرم تاحالا تاریخ برنداشتم حدس میزنم یک هفته مونده

اگه کم مونده مثلا چند روز احتمالا تنبلی تخمدانه 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
خوب شاید میخوای پریود بشی اینقد خودتو نترسون یا هم ممکنه کیست باشه

وای نه اگه کیست داشته باشم دیگه هیچ امیدی ندارم برای زندگی 

من میترسم از بیماریهای زنانه

ترس نداره فوقش برو متخصص زنان معاینه ات کنن رو هوا مجردیت از بین نمی ره که ترسیدی

من از مشکلات هورمونی وتنبلی تخمدان وحشت دارم.

ازاینکه زشت بشم جوش بزنم موهام بریزه زنانگیم از بین بره میترسم 

اگه کم مونده مثلا چند روز احتمالا تنبلی تخمدانه 

وای خدانکنه😔😔😔