2777
2789
عنوان

نشتی کیسه اب

169 بازدید | 4 پست

سلام خانما من از دیروز لباس زیرم کپی خیس میشه امروزم یهو خندیدم ی مایعی مثل ادرار ازم خارج شد ولی نمیدونم ادرار بوده یا مایع  کیسه اب علائم نشتی چیه اینم بگم ک من حتی عطسه کردنی گاهی اگه خودمو سفت نکنم ادرارم چند قطره میاد بیرون الان یکم نگرانم ک نکنه نشتی باشه تازه وارد هفته ۲۳ شدم

نمی‌دونم عزیزم ولی حواست خیلی باشه...

سعی کن تا هفته ۳۰ مراقب کیسه آب باشی تا حده‌اقل بشه بچه رو نگه داشت...تا قبل از هفته ۳۰ نمیشه

اگه ادامه پیدا کرد حتما با پزشکت مشورت کن...حواست به مقدار آبی که خارج میشه هم باشه معمولا برای کیسه آب، آب بی رنگ به مقدار زیاد خارج میشه

نمی‌دونم عزیزم ولی حواست خیلی باشه... سعی کن تا هفته ۳۰ مراقب کیسه آب باشی تا حده‌اقل بشه بچه رو نگ ...

عزیزم چرا پس خیلیا تو هفته های بالاترن ولی بچه زنده نمیمونه?

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا پس خیلیا تو هفته های بالاترن ولی بچه زنده نمیمونه?

چون داره به مادر آسیب میرسه

اگه مادر توان رو داشته باشه از هفته ۳۰ به بعد سعی میکنن هر طوری شده بچه رو نگه دارن 

چون داره به مادر آسیب میرسه اگه مادر توان رو داشته باشه از هفته ۳۰ به بعد سعی میکنن هر طوری شده بچه ...

شرمنده گلم ،متوجه نشدم یعنی چی ب مادر اسیب میرسه ?? اخه مثلا هفته 30 ی مادری سز میکنه ،منظورم اینه چرا بعضیا زنده میمونن و بعضیها نه?

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد