شوهر کثافتم با یه زن مطلقه که 43 سالشه و یه پسر سیزده ساله داره ریختن رو هم و منو از زندگیش انداخت بیرون. الان هفت ماهه خونه بابامم. طلاقمم نمیده. دو تا بچه هامونم پیش مامانشن. من شرایطشو نداشتم. منم امروز دیگه از زور دلم این اس ام اس ها رو براش دادم .هم خودمو تخلیه کردم. هم گفتم شاید زودتر بره طلاقم بده. راحت شم از بلاتکلیفی
ولی ب زنه حق میدم مرده کوچیکتر ی چیز دیگه ست اخه این چ حرفی بود زدی م ...
با یه جمله میخواد چیو ثابت کنه !!!حرفا میزنیدا طرف خودش خیانت کرده زن بدبختش هیچ کاری ازش بر نمیاد بعد اون با یه جمله تو اس میخواد خیانت ثابت کنه والا عقلم خوب چیزیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا نترس .ایناهم مدرک نیست.تازه مدرک هم باشه مهریه ونفقه حقته.من موندم بعضیا میگن اون فهمیده تو حرصت گرفته و تو سوختی.واقعاباکدوم عقل این حرف رو میزنین.کی ازدواج میکنه که طلاق بگیره وزندگی بچه هاش خراب شه خوب حرصت میگیره دیگه.همه زندگیشونو دوست دارن و واسه ساختن جلو میرن نه خراب شدن.اتفاقااستارتر الان با حرفاش نشون داده که طلاق نمیخواد ومیخواد زندگی کنه و هیچ مشکلی نداره.الان اقا باید جوابگو باشه چرا نه طلاق میده نه تمکین.عزیزم مادری سخته ولی هیچ وقت اشتباه نکن بچه ها رو بیاری چون باعث میشه اون راحت بره پی خوشگذرونیش و تو گرفتار شی.بلاخره همون بچه ها اینو خسته میکنن ومجبوره اقدام به کاری کنه.واینو بدون زنه بچه های اینو نگه نمیداره اولش که مخ بزنه هواشونو داره بعد زده میشه.خدا حقتو میگیره
واقعا شرایط شما سخته خدا به داد دل سوختت برسه منم همین چند روز پیش خونه ی مادرم رفته بودم از دست خیانت شوهرم با یه زن شوهر دار به موقع جلوشون رو گرفتم اما دل خودم سوخته الان برگشتم خونه ی خودم اما واقعا دلم دیگه دل نمیشه
نه بابا مگه چی گفتی توو دعوا حلوا خیرات نمیکنن زمانی دادگاه پیام هارو مدرک قرار میده ک این وسط ی قتلی اتفاق افتاده باشه اگه شوهرت پیرینت پیامات بگیره ک ی جرمه چون بدون اذن دادگاه نمیتونه این کارو کنه مثلا یکی از اشناها ی خانمی بود ب شوهرش خیانت کرد شوهر فهمید چقد تهدید کرد ک پسره دست از زنش برداره ولی هردوشون بازم ب خیانتشون ادامه دادن تا شوهره نقشه قتل پسررو گرفت چون دوستشم بود بیچاره بیشتر میسوخت مجبور شد پسرو بکشه ک اشتباه بزرگی کرد نهایت میتونس زنشو طلاق بده دادگاه تمام تماسا پیاماهارو پیرینتش گرفت و خیانت زنه مشخص شد فکنمم خیانتشون فقط در حد پیام و صحبت بوده خب تحملم نکرد الان حکم اعدام پسره اومده همه خانوادش داغونن
مطمئن باش اگه اون دوتا هوو مقداری از حسادتهاشونو کنترل میکردن وباهم کمی مهربانتر بودن بچه ها هم از م ...
گلم چرا نسل اونا ک هنوز هووووو دوستدارن هنوز هم هست.. ک هیچ میتونین مهربونم باشین ...چ خوبین شماهااا☺😍...حیفهه هااا زمین قدرتونو نمیدونه برید مریخی جایی
امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍