شوهر کثافتم با یه زن مطلقه که 43 سالشه و یه پسر سیزده ساله داره ریختن رو هم و منو از زندگیش انداخت بیرون. الان هفت ماهه خونه بابامم. طلاقمم نمیده. دو تا بچه هامونم پیش مامانشن. من شرایطشو نداشتم. منم امروز دیگه از زور دلم این اس ام اس ها رو براش دادم .هم خودمو تخلیه کردم. هم گفتم شاید زودتر بره طلاقم بده. راحت شم از بلاتکلیفی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا زورم گرفته که چرا تکلیف منو مشخص نمیکنه. کاش طلاقم بده بره با ده تا دختر. ولی الان هفت ماهه مع ...
گلم اگر واقعا قصد جدایی داری،یه وکیل مشورت بگیر،بعد سر مهریه و حضانت بچه ها توافق کنید جدا شید ،این اس بازیها و حرفها سودی برات نداره ،فقط سر لج میندازیش بدتر ،همین
اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترینها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی میشوند
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
اگه رابطه جنسیشون ثابت بشه با شاهد سنگسار میکنن نه فقط برای یه چت!!
من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣
شوهر بعضیا ساید به هیچ جاشونم نباشه الکی الکی جون خود طرف به خطر میفته
به نظرم راه خوبی نیست
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...