2777
2789
عنوان

تب بچم با استامینوفن نمیاد پایین چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31497 بازدید | 43 پست
اگه انتی بیوتیک بدم ایرادی داره؟

نه سر خود همچین کاری نکنی. انتی بیوتیک بسته به عفونت ادرار خون گلو گوش و...با هم فرق میکنن اول باید مشخص بشه که اصلن عفونت از کجاشه. بدن بچه به انتی بیوتیک مقاوم میشه ها سرخود ندی کلی هم عوارض داره😱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی داری چ اشتباه بزرگی میکنی؟؟؟تب این بچه پایین نمیاد .میدوتی یعنی چی؟خطرناااااکه لطفا متوجه باش ...

میدونم خطرناکه عصر حتما میبرمش دکتر. این همیشه تباش اینجوری سنگینه

میدونم خطرناکه عصر حتما میبرمش دکتر. این همیشه تباش اینجوری سنگینه

حتما بیر 

تب داخلی بدن با اونی ک تو حس میکنیش فرق داره چ بسا بیشترم‌باشه خدای نکرده .دادن مرتب تب برایی مثل استا پروفن و شیاف هم مضره و بچه رو بی حال میکنه 

اگه انتی بیوتیک بدم ایرادی داره؟

ببین دخترم مترونیدازول میخورد واسه انگله. سرما خورد و شوهرم میگفت اشکال نداره داروی سرماخوردگیشم بده. سوال کردم دکتر گفت اگه مترونیدازول با انتی بیوتیک سرما خوردگی خورده بشه بچه سنگکوب میکنه. میخوام بگم تا این حد خطرناکه

میدونی داری چ اشتباه بزرگی میکنی؟؟؟تب این بچه پایین نمیاد .میدوتی یعنی چی؟خطرناااااکه لطفا متوجه باش ...

وای خدا یعنی بچه داری سخت ترین کار دنیاست خانوما به تایپیک منم یه سری بزنید بچه منم مریضه از فکر و خیال دارم دیوونه میشم

ببین دخترم مترونیدازول میخورد واسه انگله. سرما خورد و شوهرم میگفت اشکال نداره داروی سرماخوردگیشم بده ...

وای یا خدااااا. نمیدونستممممم😱😱😱. ممنون که گفتی عزیزم. نه بهش نمیدم انتی بیوتیک. حتما عصر میبرمش دکتر

وای خدا یعنی بچه داری سخت ترین کار دنیاست خانوما به تایپیک منم یه سری بزنید بچه منم مریضه از فکر و خ ...

اره بخدا. ادم مار بشه مادر نشه. انشالا بچت زودتر خوب بشه عزیزم

اگه استامینوفن داده که تا ۶ ساعت نباید شیاف بذاره خطرناکه شیاف هم همون استامینوفنه پاشویه کن ببرش دک ...

منظورم بلافاصله بعد شربت نبود. ایشون هم اشاره نکردن چند ساعت قبل استامینوفن دادن. منظورم جایگزین کردن دارو بود در کل.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.