2777
2789
عنوان

تب بچم با استامینوفن نمیاد پایین چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31497 بازدید | 43 پست

حتما بدنش عفونت داره ،بایدانتی بیوتیک مصرف کنه ،برا تبش مرتب پاشویش کن ،شربت بروفن 5سی سی،با شیاف آستامینوفن 125 استفاده کن ،حتما ببرش دکتر ،

اعتقادات هر کسی‌ مثل مسواکه ،،،،خواهشاً تو حلق بقیه نکنین  

استامینوفنش تازه هست؟!تعداد قطره ها رو باید دوبرابر وزنش بدی. هر سه ساعت و نیم یه بار بده. مرتبم دست و صورتشو بشور.اگه شرایطشو داری ببر دکتر.مایعات و آبم زیاد بده بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اصلا هیچ علامتی نداره نه سرفه نه خس خس نه هیچی

پسرم همینطوری بود۴سالشه منم میگفتم یه تب سادس خوب میشه ازفرداش چندتاسرفه کردفورابردمش دکترداروهاروکه دادخوب شد

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

الکل اینا نزن جذب بدن میشه...پاشو بزار تو اب نمک...بعدم وقتی با ی دارو مثلا شربت استا پایین نمیاد تا دو ساعت بعد مجاز ب استفاده نوع دیگر تب بر هستیم مقلا شیاف یا بروفت ولی همون نوع قبلی رو نمیشه داد.....قطره هم ک کلا تا ی ساله دیگه جواب گو نیست....بهترینش فعلا براش بروفن ک بعد ببر دگتر چک کنه عفونت بود گوش گلوش چرک خشکن بره ویروسم باشه چیزی نمیده همین تب برا رو میده

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اخه اصلا هیچ علامتی نداره نه سرفه نه خس خس نه هیچی

میدونی داری چ اشتباه بزرگی میکنی؟؟؟تب این بچه پایین نمیاد .میدوتی یعنی چی؟خطرناااااکه لطفا متوجه باش و همین‌الان ببرش بیمارستانی جایی .خیلی خطرناکه خواهرانه دارم بهت میگم .مگه حتما باید چرک‌ داشته باشه گلوش؟؟

من خودمو ی لحظه در قبال اون بچه مسئول دونستم لطفا ب پزشک نشونش بده حالا ک هر کار میکنی پایین نمیاد .

من‌تجربه شو داشتم خیلی خطرناکه دوست عزیز