2777
2789
عنوان

تب بچم با استامینوفن نمیاد پایین چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31576 بازدید | 43 پست

حتما بدنش عفونت داره ،بایدانتی بیوتیک مصرف کنه ،برا تبش مرتب پاشویش کن ،شربت بروفن 5سی سی،با شیاف آستامینوفن 125 استفاده کن ،حتما ببرش دکتر ،

اعتقادات هر کسی‌ مثل مسواکه ،،،،خواهشاً تو حلق بقیه نکنین  

استامینوفنش تازه هست؟!تعداد قطره ها رو باید دوبرابر وزنش بدی. هر سه ساعت و نیم یه بار بده. مرتبم دست و صورتشو بشور.اگه شرایطشو داری ببر دکتر.مایعات و آبم زیاد بده بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اصلا هیچ علامتی نداره نه سرفه نه خس خس نه هیچی

پسرم همینطوری بود۴سالشه منم میگفتم یه تب سادس خوب میشه ازفرداش چندتاسرفه کردفورابردمش دکترداروهاروکه دادخوب شد

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

الکل اینا نزن جذب بدن میشه...پاشو بزار تو اب نمک...بعدم وقتی با ی دارو مثلا شربت استا پایین نمیاد تا دو ساعت بعد مجاز ب استفاده نوع دیگر تب بر هستیم مقلا شیاف یا بروفت ولی همون نوع قبلی رو نمیشه داد.....قطره هم ک کلا تا ی ساله دیگه جواب گو نیست....بهترینش فعلا براش بروفن ک بعد ببر دگتر چک کنه عفونت بود گوش گلوش چرک خشکن بره ویروسم باشه چیزی نمیده همین تب برا رو میده

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اخه اصلا هیچ علامتی نداره نه سرفه نه خس خس نه هیچی

میدونی داری چ اشتباه بزرگی میکنی؟؟؟تب این بچه پایین نمیاد .میدوتی یعنی چی؟خطرناااااکه لطفا متوجه باش و همین‌الان ببرش بیمارستانی جایی .خیلی خطرناکه خواهرانه دارم بهت میگم .مگه حتما باید چرک‌ داشته باشه گلوش؟؟

من خودمو ی لحظه در قبال اون بچه مسئول دونستم لطفا ب پزشک نشونش بده حالا ک هر کار میکنی پایین نمیاد .

من‌تجربه شو داشتم خیلی خطرناکه دوست عزیز