2777
2789
عنوان

سرماخوردگی در ماه دوم بارداری

3886 بازدید | 13 پست

سلام خانمها من دو روزه ابریزش دارم و تمام بدنم‌درد میکنه تو نت خوندم زیره ۱۲هفته نمیشه دارو خورد شما چه پیشنهادی دارید واسه بهتر شدنم 

حالا من سرما خوردم ممکنه خدایی نکرده جنین اسییب ببینه؟ نگرانم

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
سرما خوردگی آسیبی به جنین میرسونه...فقط حواست باشه تب نکنی که خطرناکه... هیچ گونه دارویی مصرف نکن.. ...

وای چه اسیبی میرسونه 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سرماخوردگی معمولیه،ضرری واسه جنین نداره اصلا استرس نداشته باش

منم چند ماه پیش سرما خوردم و ۲ هفتم طول کشید

البته دکتر بهم گفت واسه سردرد و بدن درد میتونم استامینوفن ساده بخورم

مایعات و میوه و اینا زیاد بخور

عزیزم بچه هات دوقلو بودن ؟

سلام گلم باور میکنی هنوز نمیدونم  

خو هفته ی ششم رفتم سونو گف یه بچه هس و یه کیسه که نمیدونم‌چیه ممکنه کیست باشه زود اومدی دوقلو تو هفته ششم معلوم نیس بعد گف هفته هشتم بیا خاستم برم دکترم گف وایسا تا ان تی چه فرقی داره دوقلو باشن یا یه قل فک میکرد استرس بهم دس میده و اینا حالا ۴ روز دیگه ان تی هس توکل برخدا ببینم چی میشه

عزیزم بچه هات دوقلو بودن ؟

شما سه قلو دارید؟؟؟؟

شما سه قلو دارید؟؟؟؟

انشالله ک سالم باشه یا باشن هر چی کهست استرسم نداشته باش اونی ک داده خودش حواسش ب همچی هست 😗😗😗😗😗اره عزیز دلم دلم ‌..تو ی تاپیک دیگه خودتم باهم حرف زدیم یادت نمیاد 😊

سلام عزیزم منم دقیقعا دوهفته بعداینکه فهمیدم باردارم آنفولانزاگرفتم..موندم خونه بزورتحمل کردم فقط با بوخورنعنا.آش شلغم.بوخورپیاز.واستراحت مطلق

مهرسای قشنگم, دخترنازم ,شدی همه ی زندگی مامانی و بابایی 😍😍
سلام عزیزم منم دقیقعا دوهفته بعداینکه فهمیدم باردارم آنفولانزاگرفتم..موندم خونه بزورتحمل کردم فقط با ...

سلام من هنوز خوب نشدم حالمم خیلی بده اخه من سرکارم میام ۶ روزه الان 

سلام من هنوز خوب نشدم حالمم خیلی بده اخه من سرکارم میام ۶ روزه الان 

منم تقریبا یه هفته کشیدم اثراتشو ولی توخونه موندن واستراحت من حالم بدتربودچون آفولانزابودبابدن دردشدید و گرفتگی بینی و سرفه های وحشتناک...بایداستراحت کنی تازودخوب شی وگرنه واسه بچت خطرداره

مهرسای قشنگم, دخترنازم ,شدی همه ی زندگی مامانی و بابایی 😍😍
منم تقریبا یه هفته کشیدم اثراتشو ولی توخونه موندن واستراحت من حالم بدتربودچون آفولانزابودبابدن دردشد ...

من خدا رو شکر امروز بهترم