2777
2789
عنوان

من ساده ام بنظر شما❓❓

73 بازدید | 9 پست

هرچی خوبی میکنم پشیمونم میکنن

از خرج خودمو بچم میزنم ب خاهر برادرم میدم کادو خوراکی شارز نت بازم اصن قدر نمیدونن من ازشون بزرگترم بچه دارم سرم داد میزنن تا یه اشتباهی میکنم میگن بی عقلی فلانی نفهمی .بااینکه همیشه با راهنماییام بهترین راهو نشون دادم کمک کردم نصیحت 

اما بی احترامی میکنن منم سکوت میگنم چون نمیخام بینمون شکر آب بشه ولی دلم میشکنه

ب همسایم خیلی کمک کردم هرچی میپزم بخاطر بوش ب خودش بچهاش میدم ولی اون سریع میره با همسایهای دیگ جور میشه 

شوهرمم قدر نشناسه

خودم اصن از یادم رفته ب همه خوبی میکنم جز خودم خیلی وقته یه پیتزا براخودم نخریدم یا لباسی ک دلم بخادو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نکن... وقتی قدر دان نیستن برای کی اخه... دیگه جلوی مهربونی و دل رحمیتو بگیر این ادما آدمای قبل نیستن. عوض شدن و بد... تو خودتو درگیر نکن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

شما زیادی قلب پاک و بی حاشیه ای داری

خیلی مهربونی خیلی خیلی ،انتظار داری بقیه هم مثل خودت خوب باشن

اما هرکسی لیاقت این مهربونی نداره داری جای بدی خرجش میکنی

خیلی خوبه به کسی که به کمک احتیاج داره کمک کنیم اما وقتی چنین رفتاری ازش سر میزنه دیگه بنظرم زیاده رویه

از قدیم گفتن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

البته این کاملا نظر منه

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

حتی شوهرمم بعد کلی خوبی گف میخاسی نکنی ابرومو برد بین همه

خب نکن عزیزدل من 

خوبی باید دوطرفه باشه مگه اینکه طرف توان انجام دادن یه کاریو نداشته باشه شما بهش کمک یا بلعکس حالا یه مشکلی این بین باشه

مگه چندبار زندگی میکنی؟

پس اندازتو ..پولتو ..شادی و وقتتو صرف خودتو و بچه هات کن

شوهرتم شاید از چیزی ناراحت بوده اینجوری گفته

شاد باش انقدر درگیر بقیه نباش

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

ساده نیستی با توجه به اینکه میدونی اشتباه از سمت توانست ولی به روی خودت نمیاری شما دل رحم هستی ولی برای اطراف نه برای خودت و بچت یادت باشه نسبت به بچه ی خودت مسئول هستی اول 

یه سری چیزا هستش که ذاتیه مثل همین مورد شما و تغییر دادنش سخته ، من هم همین مشکل رو دارم ولی یواش یواش دارم یه مقدار خودم رو تغییر میدم. خوبی که از حد رد بشه میشه وظیفه برای شما ، بیشتر به فکر خودت باش