2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2279492 بازدید | 94958 پست

و اما من 😀😀

این چند روز شرایط فوق العاده داشتیم،خیلی شلوغ بود، و از ظرفی هم یه مسئله تو محل کار برام پیش اومده بود که یکم انرژیمو تحلیل برده بود.

ولی الان خداروشکر به وضعیت سفید برگشتیم😊😊

سه شنبه رفتیم جشن محل کار همسرم حسااااابی خوش گذشت،و به ما خانما یه قواره چادرمشکی هدیه دادن( برنامم بود بعد عید بگیرم که خدا رسوند😀😀).

بعدشم رفتیم خونه مادرشوهر و اونجا تا پاسی از شب جشن داشتیم.

دیروز رفتم دنبال کارای اداریم و تا حد زیادی خداروشکر پیش رفت ولی تموم نشد،دارم هممممه تلاشمو میکنم قبل عید از ۴ تا۳ تاشو تکمیل کنم انشالللللله😇😇.

امروز صب ازمون حفظ داشتم( من فقط حفظ کرده بودم اما ترجمه هم بود،از ۳۰ تا حفظ۲۷ تا درست داشتم ولی از ۱۰ تا ترجمه شاید ۵ تا، ولی مهم اینه قبوووول میشم،هوراااا😍😍😍😍).

این اخر هفته فققققط میخوام استراحت کنم و تفریح، حسابی این مدت خسته شدم، امشب باید برای فردا یه فیلم خوب دانلود کنم نگا کنیم. بکه این همه خستگی این مدت در بره، 

از شنبه باز بدو بدو شروع میشه ولی فعلا میخوام ذهنمو استراحت بدم و به برنامه های از شنبه به بعد فکر نکنم.

شما چطوریایین گل گلیا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم. من چهار روز تو هفته سرکار میرم، دو روزشو صب ساعت۶:۳۰ بیدار میشم واسه همین برای پسر کوچول ...

امیدوارم همیشه موفق باشی ..

مرسی ازتوضیحاتت. ببخشید قصد کنجکاوی نداشتم فقط میخواستم ایده داشته باشم تو ذهنم درابطه با مهد آینده دخترم و...

سلام بچه ها چرا دیگه نیستید؟ 

ازونجایی ک کسی دیگه فعال نیس باور کنید منم دیگه ای انگیزه ای ندارم کارامو برنامه هامو اینجا بگم. تاپیک خیلی از جون افتاده ... نمیدونم شایدم بخاطر شلوغیای این چن روز پایان ساله... 

بهرحال اگه پایه اید ک بیاید باهم باشیم و انرژیو انگیزه بدیم بهم... و اگرهم کار اتون غوغا میکنه و نمیرسی ک دیگر هیچ....موفق باشید 

سلااااام 

خستتتته نباشین خانمیا

من چند روز گوشیم خراب شده بود تو این موقعیت اقتصادی خداروشکر درست شد دگه نتونستم بیام گزارش بدم 

منم یکم از برنامه خونه تکونی عقبم  سعی میکنم زودتر تمومش  کنم 

خرید لباس همسرو پسری تموم شده خرید خودم کامل مونده

چند تاااا مراسم  قبل عید داریم همه چی فشرده شده 

امروز باید ذهنو خالی  کنم رو کاغذ  و کارهامو ریز به ریز بنوسم و تایم بزارم  

خیلی از کارهای خونه مامانم اینا هم با منه هنوز باید براشون شیرینی سفارش بدم مرغ وگوشت بخرم بزارم فریزر سبزی قورمه بخرم تمیزو خورد کنم فریز بزارم بادمجون سرخ کنم بزارم فریزر خرید خونشون واسه عید رو انجام بدم  در اولین فرصت باید کارهای مامانم تموم بشه بعد کارهای خودم که مامانم خیالش راحت شه 

خودمم رفتم ماتتو بخرم اصلاااا قشنگ نبودن یا خیلی گرون بودن خدا کنه که لباس خوبی پیدا کنم 

راستی باید زنگ بزنم کاور مبلامو سفارش بدم  خدا کنه قبل عید قبول کنه ارزون هم بگیره خخخخخ 

باید گلامو ببرم گل فروشی خاک و گلدوناشو عوض کنم چنتا گل و گلدونم بخرم خونم یه جون تازه ای بگیره 

از اتلیه هم وقت بگیرم واسه عکس سال 

دوباره باید سبزه بکارم اینقد زود سبزمو کاشتم که که الان اماده شده فکنم تا عید خراب شه  اخه اولین ساله سبزه کاشتم همیشه اماده میخریدم ولی خیلی حس خوبی بود هر روز نگاش میکردم ابش میدادم 

شما از کی سبزه میکارین ؟؟؟؟عدس و پرتغال بخوام بکارم میدونین چحوری و کی باید بکارم؟

ببخشید خیلی طولانی شد 

خدا قووووووت به همگی

سلام بچه ها چرا دیگه نیستید؟  ازونجایی ک کسی دیگه فعال نیس باور کنید منم دیگه ای انگیزه ای ندا ...

عزیزم فکنم بیشتر خواننده شدن اینقد مشغول کاراشون هستن  وقت نمیکن

ولی خدایی همه بیایم گزارش بدیم که انرژی بگیریم 

من هميشه كارامونگه ميدارم دقيقه نودووقت اضافه حالا استرسسسسسس گرفتم.تازززه خريدامم موندهههه

حتما حتمااااا یه برنامه ریزی دقیق بنوس 

اول کل کاراتو بنویس بعد برا هرروز کاری رو مشخص کن

ایشالا به همه کارات برسی

زهرا جون مثل همیشه از پیامات انرژی میگیرم خیلی خوبه که هستی  خدا قوت دوست گلم این کنارا به خو ...

عزیز دلمییی😍😍😍

ممنون از گزارش قشنگت کلی حس خوب بهم داد گل گلی

من دیشب کل خونه رو مرتب کردم و امروز تقریبا کاری ندارم

از صب صبحانه خوردیم فیلم نگا کردیم و نهار ماهی گذاشتم 

همسرم رفت ارایشگاه.

عصر قراره بریم بیرون ولی هنوز دقیق نمیدونیم کجا بریم.

راستی بچه ها شما از کدوم سایت فیلم دانلود میکنین

هر چی تلاش میکردم همممه سایتا پولی بودن😟😟

یادمه قدیما هیشکدوم پولی نبود.

امیدوارم همیشه موفق باشی .. مرسی ازتوضیحاتت. ببخشید قصد کنجکاوی نداشتم فقط میخواستم ایده داشته باشم ...

این چه حرفیه خانووووم😍😍

فضولی نیست گلم. میفهمم منظورتو، اگه دوست داشتی درخواست دوستی بده برات سیر تا پیاز تعریف کنم😁😘

سلام خانومای عزیزودوست داشتنی.همگی خسته نباشین.من الان که دارم اینارومینویسم ازخستگی انگشتام حرکت نمیکنه خخخ.امروزباکمک همسرم وداداشم کل آشپزخونه مامانموشستیم وخشک کردیم وکابینتاروتمیزکردم ظرفاشودوباره گذاشتم سرجاشو.یخچالاروتمیزکردیم وداخلشونم شستیموخشک کردیم و...تموم کردم فقط داخل کابینت اجاق گازش موندکه دیگه خسته شدیم اون موندبرای بعد والانم خسته وکوفته اومدیم خونمون درخدمت شمام

سلام خانومای عزیزودوست داشتنی.همگی خسته نباشین.من الان که دارم اینارومینویسم ازخستگی انگشتام حرکت نم ...

سلام خسته نباشی دختر نمونه 

آفرین داری 

ولی واقعا خیلی کاربوده هاااا

" اللهم عجل لولیک الفرج "