2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2158691 بازدید | 91349 پست
خوشبختی مانند "تلفن" است!اگر دیگران نداشته باشند،به هیچ درد شما نخواهد خورد!"برای دیگران آرزوی خوشبخ ...

افرین خانوم 

عرق نعنا چجوری درست میکنید ؟؟ حوصله کردید بگید ممنونم 

منم امشب شام نیمرو درست کردم 

بعدش درب کابینتا رو تمیز کردم 

اوکالا سفارش دادم 

کیک پختم توو سرخکن بدون روغن خوب شد 

نهار پت خونگیم رو گذاشتم 

مرسی دوستان خوبم 

خرید اوکالا واقعا خوبه و صرفه جویی در وقت از تخفیفاتشم گاهی میشه استفاده کرد 

دیگه مزیت های سرخکن بدون روغن هم که از کسی پوشیده نیس 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
برا من کمرم نیست هر سری یه جا هست این سری زد به کمرم من همه روزه درد دارم این دردا نمیرن ولی وقتی ت ...

الهی که دست خود خدا شفاگر همه درهات برای همیشه باشه . از صمیم قلبم برات دعا میکنم 

خدایا هزاران بار شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخته قشنگمخدا بهت صبر بدهچیکار کنی بهتر میشه؟

هیچ کار هیچی بهترش نمیکنه بعضی روزا کمتره دردا بعضی روزا بیشتره 

۸ ساله دارم

بدنم بدون درد یادم رفته شده جزیی از بدنم درد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

یه تجربه ای که خودم کردم این بود که استرس و نگرانی باعث خیلی از مشکلات و درهای روحی و جسمی میشه . بعد از وقایع ۱۲ روزه خیلی از مشکلات اومد سراغم از کمردرد و پنیک ودردهای مبهم استخوانی و ....اون موقع فهمیدم که چقدر بدنم نسبت به شرایط تنش زا آسیب پذیره . از اون به بعد سعی میکنم کمتر فکر و خیال کنم و تحت تنش نرم هر چند گاهی واقعا نمیشه. ولی فکر  اینکه یه قدرت ماورا همه هست که به فکرمون هست آرومم میکنه . امیدوارم همه دوستان در صحت کامل جسمی و روحی باشند شما هم سوسن جون زودتر سرپا بشی و بیای گزارش های پر انرژی بهمون بدی

خدایا هزاران بار شکرت

سلام قشنگا من دیشب فیبرومیالژیم عود کرد از ناحیه ی کمر فلجم از دیشب متاسفانه دکترا هم نمی تونن کاری ...

سلام عزیزدلم

بهتر شدی؟

ان شالله که زود زود خوب بشی و برگردی کنارمون❤️