2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2159575 بازدید | 91391 پست
بچه ها این از اتاق دخترام که این چند روز می گفتم. تخت تاشو زدیم که اگر مهمون داشته باشم جمعش کنم. ای ...

خیلی قشنگ شده و کاربردی❤️❤️❤️مبارکشون باشه،روتختیشون هم خیلی خوشرنگه😍

سلام، امروز عصر پسرم خوابید منم یه ذره تلگرام گشتم. بعدش لباسا رو پهن کردم و اب زرشک گرفتم. واسه شام کتلت درست کردم و یه ذره هم املت گذاشتم،کلی ظرف جمع شد همرو شستم.زباله های تر هم رفت بیرون. همسرم گفت شام برداریم بریم پیش بابابزرگم چون تنهاست. همش میگه بیاییم خونش غذا بذارم،روم نمیشد از خونه غذا اوردم یه ذره بورانی و اب زرشک برداشتم اومدیم اینجا. رسیدم جایی دم کردم و شام اوردم خوردیم، ظرفارو شستم، سفره شو شستم،چایی و میوه اوردم خوردن و شستم. فعلا شوهرم رفته براش بنزین بزنه منم اومدم گزارش بدم. برم خونه مار خاصی ندارم. فقط یه ذره ابچکونو خلوت کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختی مانند "تلفن" است!

اگر دیگران نداشته باشند،

به هیچ درد شما نخواهد خورد!

"برای دیگران آرزوی خوشبختی داشته باشید"

سلام و شب بخیر 

امروز من😍

🍁ساعت شش از خواب بیدار شدیم،روتین پوستی و صبحگاهی انجام شد و به همراه همسرم صبحانه خوردیم و جمع کردم و ایشون رفتن محل کار.

🍁دیگ عرق نعنا رو آماده کردم و تا عصر حسابی مشغول شدم و کلییی خسته شدم عوضش یه عالمه عرق نعنا گرفتم،بچه هام عاشق شربت نعنا هستن.

🍁یه کوچولو کتاب خوندم.

🍁به گلهام آب دادم وبرگهاشون رو دستمال کشیدم.

🍁بچه هام بیدار شدن و بهشون صبحانه دادم و نوش جان کردن.

🍁اتاق خواب خودمون رو مرتب کردم و کمد رخت خوابها رو که بچه ها ریختن بودن مرتب کردم.

🍁تخت و روتختی ها مرتب شدن.

🍁هال و پذیرایی شده بود اتاق بازی،کلی اسباب بازی وسطش ریخته بودن که جمعشون کردم.

🍁آشپزخونه رو تر و تمیز کردم و دستمال کشیدم.

🍁نهارمو درست کردم.

🍁همسرم اومدن و نهار خوردیم و جمع کردیم.

🍁همسرم دوباره برگشت سرکار ، تلاش کردم بچه هارو بخوابونم اما نخوابیدن،خودم نیم ساعتی خوابیدم.

🍁همسرم اومدن و رفتیم بیرون یکم خرید کردیم.

🍁اومدیم خونه،خرید هارو جابجا کردم و مرغ ها و میوه ها رو شستم و گذاشتم فریزر و یخچال.

🍁برای شام زرشک پلو با مرغ گذاشتم.

🍁کلی ظرف توی سینک بود،چیدم ماشین و بزرگها رو هم با دست شستم.

🍁هال و آشپزخونه مرتب شدن.

🍁اینقدر خسته هستم برای اولین بار توی این چندسال میخوام ظرفامو امشب نشویم و فردا بشورم چون دیگه کشش ندارم.

ده و نیم بعد از روتین پوستیم خاموشی میزنیم.

شبتون بخیر❤️

سلام، امروز عصر پسرم خوابید منم یه ذره تلگرام گشتم. بعدش لباسا رو پهن کردم و اب زرشک گرفتم. واسه شام ...

چقدر از این کارتون حس خوب گرفتم. خدا همه بزرگترها رو حفظ کنه

خدایا هزاران بار شکرت

خوشبختی مانند "تلفن" است!اگر دیگران نداشته باشند،به هیچ درد شما نخواهد خورد!"برای دیگران آرزوی خوشبخ ...

خدا قوتت باشه . انشالله با سلامتی استفاده کنین. جمله اول پستتون هم مثل همیشه عالی بود

خدایا هزاران بار شکرت

یه چیز بامزه بگم . من خیلی ساله ماشین ظرفشویی دارم اوایل که پسر اولیم کوچیک بود استفاده می کردم بعد مدت زیادی استفاده نمیکردم یعنی توی چیدنش تنبلیم میشد ولی با این گروه و گزارشات تشویق شدم که دوباره به کار بگیرمش به نظرم بیشتر تدی وقتم صرفه جویی میشه

خدایا هزاران بار شکرت

سلام قشنگا من دیشب فیبرومیالژیم عود کرد از ناحیه ی کمر فلجم از دیشب متاسفانه دکترا هم نمی تونن کاری ...

سلام عزیزم

چه جالب منم یک چنین چیزی رو گاهی تجربه میکنم

وقتی خیلی ناراحت میشم، فرداش کمرم درد میگیره

خدا به دلت آرامش بده قشنگم

سلامتیت از همه چیز مهم تره❤️

خب به بهوقت گزارش دهی شد!تاااازه رسیدم خونه🥺کارهایی که دارم:۱.پهن کردن لباس ها۲.نهار فردا۳.جمع کردن ...

اقا من کم آوردم

افتادم رو مبل

نمیتونم بلند شم!

فقط میتونم نماز بخونم و خواب

از کارام اینا موندن

۱.غذای فردا( سالاد ماکارونی بود و برای بچه‌ها اماده‌ش رو خریدم)۳۵۰تومن

۲.پیام به  معلم مدرسه

۳.پیام به فیلمبردار

سلام عزیزمچه جالب منم یک چنین چیزی رو گاهی تجربه میکنموقتی خیلی ناراحت میشم، فرداش کمرم درد میگیرهخد ...

برا من کمرم نیست هر سری یه جا هست  این سری زد به کمرم 

من همه روزه درد دارم این دردا نمیرن ولی وقتی تحت استرس و عصبی بودن باشم بعضی جاها از درد قفل میشه 

مثلا پارسال پیرالسال بود که یه پام و یه دستم فلج کامل شده بود سه روز 

ولی در کل همیشه درد تو بدنم هست گاهی فقط فلج کنندست 

فیبزومیالژیا یه چیزی شبیه ام اسه خواهر ام اسه ولی فقط کشنده نیست و فلج دائمی نداره و به غلاف میلین آسیب نمیرسونه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بچه ها این از اتاق دخترام که این چند روز می گفتم. تخت تاشو زدیم که اگر مهمون داشته باشم جمعش کنم. ای ...

عزیزم مبارک باشه چه باسلیقه ساده و قشنگ 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
برا من کمرم نیست هر سری یه جا هست این سری زد به کمرم من همه روزه درد دارم این دردا نمیرن ولی وقتی ت ...

الهی خدا سلامتی کامل بهتون بده الهی آمین 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤