2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2159324 بازدید | 91374 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاااام وقت همگی بخیر 

امروز نهار درست کردم 

بعد تکالیف دخترم 

فیلم دیدم 

یه عالمه ظرف شستم 

اشپزخونه رو ظاهری تمیز کردم 

الانم میخوام با بچه ها بازی کنم 

فعلا دوستان 

مرسی هستین

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
سلام دوستان من ۳۸ ساله ام دوتا بچه دارم ۱۴ و۶ از شما کمک میخوام خیلی خوابم میگیره در روز هم کمالگرا ...

عزیزم منم مثل شما 

چند روز فعالیت بچه ها رو میخونم و انگیره میگیرم.به زور شده حتی یک کار انجام میدم تا کم کم عادت کنم 

الان چند هفته شده اشپزخونه ظاهر انفجاری داشت امروز یه کمشو لااقل جمع و جور کردم 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
سلام ❤️☁️خدا کنه ابرها بیشتر بشن و ببارن🌧️کارهای امروز یکشنبه(آبان افتاده تو سرازیری، ۱۲روز دیگه تم ...

خب به به

وقت گزارش دهی شد!

تاااازه رسیدم خونه🥺

کارهایی که دارم:

۱.پهن کردن لباس ها

۲.نهار فردا

۳.جمع کردن خریدها

۴.پیام به فیلمبردار

۵.پیام به معلم مدرسه

۶.خرید کتاب کمک آموزشی برای پسرم

۷.ثبت نام دخترم در کلاس قرآن

۸.پذیرایی از همسرم

۹.خوندن تاپیک مدیریت مخارج

۱۰.گزارش دهی به اینجا

بچه ها این از اتاق دخترام که این چند روز می گفتم. 

تخت تاشو زدیم که اگر مهمون داشته باشم جمعش کنم. 

اینه کنسول هم دادم زد براشون 

رو تختی هم سبز ماچا می‌خواستند😁

مونده پرده و فرش و یه کم خورده ریز که بمونه ماه های بعد ان شاء الله 

شام خوردیم 

ظرف ها رو همسر شست 

آشپزخونه رو چک کردم تمیز بود 

یه کم نی نی سایت گردی کنم و بخوابم 

سلام از چه جرمگیری برای شیرآلات استفاده می‌کنید شیر وشلنگهای سرویس بهداشتی ما جرم گرفتن با هرچی میشو ...

سلام. واسه منم داغونه مخصوصا سرویس،جون شیر الات سفیدن. ولی اسپروکس آبی میزنم خوبه، سیف ابی هم میگن خوبه. این رسوب اب کلافه کنندس واقعا. 

سلام به همگی شبتون بخیر. امیدوارم همگی خوب باشین بخصوص سوسن جون خوش قلب و مهربون و دوست داشتنی . امروز در بی حوصله ترین حالت ممکن بودم یه کم پریودم به هم ریخته باید یه دکتر حتما برم کارهایی که تا الان انجام دادم 

پسرمو بیدار کردم و ناهارش رو گذاشتم راهی مدرسه شد بعد خوابیدم 

بیدار شدم با وروجکم صبحونه خوردیم 

ضرفها را چیدم توی ماشین 

تلفنی با مامانم صحبت کردم 

با پسرم رفتیم بیرون یه کم توی پارک بازی کرد

برگشتیم ناهار جوجه توی هواپز پختم خوردیم

تا سه و نیم خوابیدم 

برای شام هم نیمرو برای شوهرم پختم 

الانم میخوام چای سبز درست کنم 

دو تا کار نهم با لپ تابم داشتم که اصلا امروز روشنش نکردم اگه بشه قبل از خواب اگه پسرم زود خوابید یه کمی اش رو انجام بدم 

اگرم نشد انشالله فردا انجام میدم 

خدایا هزاران بار شکرت