2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2160216 بازدید | 91421 پست
عزیزم ممنونم واسم وقت گذاشتی و نوشتی تمام حرفاتون درسته منم از تایپیک رویا جان خیلی استفاده کردم ولی ...

عزیزمی

اره یادمه تاپیک مدیریت مخارج هم شما بودین🌹

حتما خودت راهش رو پیدا میکنی آیما جان💎

تدبیر خودت عالیه❤️

سلام سوسن جونم اینم حیاط ما که گفتید عکسشو بزارم.حسابی پاییزی شده و همسرم پایه نیست تمیزش کنیم

ماشالله چه حیاط بزرگی 😍

خیلی خوبه حیاط بزرگ 

توش انگور و انجیر بکار خیلی خوشم میاد از این دو تا درخت مخصوصا حیاطای بزرگ  خوب میشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش مینوشت بخدا کاریش ندارم ده بار باید بگم بنویس تا بیاد بعدم اشتباه زیاد داره نمیشه بالاسرش نباشم ...

عزمزمه تحت هیچ شرایطی پشت بچه ت رو خالی نکن.

باهاش صحبت کن بگو میدونم بچه من خیلی بچه خوبیه و اصلا اهل اذیت کردن بقیه نیست چون میدونه کار خیلی بدیه و دیگران ناراحت میشن 

بعد از ایینکه متوجه کارش شد بهش بگو مامان و بابا همیشه دوستت دارن.

ماشالله چه حیاط بزرگی 😍خیلی خوبه حیاط بزرگ توش انگور و انجیر بکار خیلی خوشم میاد از این دو تا درخت ...

قربونت عزیزم

آره اتفاقا انگور ورودی خونمون داریم و خیلی بزرگ نیست.

انجیر هم یدونه کاشتیم ولی خشک شد ،امسال همسرم برنامشو داره 

یاد بگیرید برای دیگران مرز تعیین کنید؛

انسان خوبی بودن به معنای تحمل همه چیز نیست.

سلام و صبح بخیر

دیروز من😍

🍁ساعت شش از خواب بیدار شدیم و مثل همیشه با انجام روتین پوستی روزمو آغاز کردم،همسرم صبحانه آماده کرد و خوردیم.

🍁یه مشکلی بوجود اومد و همسرم تا ۱۱ نتونست سرکار بره و بعدشم خواست بره مارو رسوند خونه بابام و رفت محل کارش.

🍁خونه مامانم اینا نهار خوردیم ،ظرفها رو به کمک مامانم شستیم.

🍁سیب پوست کندیم و خورد کردیم برای کمپوت سیب.

برگشتیم خونمون.

🍁همسرم بدون هماهنگی ۵ کیلو نعنا خریده بود که عرق نعنا بگیرم،درحالی که میخواستم منفجر شم اما خودمو آروم کردم😊(توی مبحث کنترل خشم خیلی از خودم راضیم،قبلا اصلا اینطور نبودم.)

🍁دو سه ساعتی عرق نعنا گرفتم مابقی موند برای امروز.

🍁حیاط رو جارو کشیدم و بند رخت رو خالی کردم و لباسها تا شدن و رفتن سرجاشون.

🍁آشپزخونه و هال رو جم و جور کردم.

🍁آبچکون رو خلوت کردم.

🍁اسفناج پاک کردم و خورد کردم و گذاشتم آب‌پز شد.

🍁یه عالمه ظرف بزرگ توی سینک بود که همه رو شستم و خشک کردم و گذاشتم سر جاشون.

🍁بابام اینا عاشق املت اسفناج هستن، زنگ زدم وبرای شام گفتم بیان خونمون.

🍁بابام اینا اومدن و شام خوردیم و پذیرایی شدن و مامانم ظرفها رو چید ماشین و رفتن.

🍁روتین آخر شب رو انجام دادم و ۱۲ خاموشی زدیم

سلام دوستان صبح همگی به خیر باشه .

عارفه جون و سوسن جون حیاط هاتون واقعا زیبا هست ، بسی از دیدن عکس هاشون لذت بردم . ❤❤❤

دیروز من از صبح تا بعد از ظهر که در حال بردن و آوردن بچه ها بودم و بعد هم خودم رفتم سر کار تا ۶ غروب .

شب قبلش هم دخترم و پسر کوچیکم حالشون خوب نبود اصلا نتونستم بخوابم .

دیگه ۶ که از مدرسه رسیدم خونه در له ترین وضعیت بودم و خیلی کار خاصی انجام ندادم .

شام هم همسرم آش رشته درست کرد ، فقط به تکالیف بچه ها رسیدگی کردم و چند تا کار کوچیک دیگه .

شام خوردیم و حتی ظرفها هم موند برای امروز صبح دیگه بیهوش شدم .

حالا ان شا الله امشب میام گزارش کارهای امروز رو میدم .

سلام بر خانمای عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه من ساعت ۶ کمتر از یک ساعت دیگه نوبت سزارین دارم میشه ب ...

قشنگم سلام

امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی🌹

برای سلامتی شما و نی نی هفت تا حمد میخونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

نی نی بیاد بغلت و کیف‌کنی از داشتن بچه سوم💎💎💎

سلام ❤️☁️

خدا کنه ابرها بیشتر بشن و ببارن🌧️

کارهای امروز یکشنبه(آبان افتاده تو سرازیری، ۱۲روز دیگه تمومه)

۱۰تا ۱۲ دکتر زنان👩🏻‍🍼+ قرص +روتین پوستی ساده💆🏻‍♀️+پیام همکارام+ صحبت با فیلمبردار+ چای مشتری+ + در مسیر شنیدن شیخ رمضانی+ماشین لباسشویی روشن

۱۲تا۲جلوی در مدرسه پسرم در ماشین باشم(اگر بیام خونه باز باید ۱ راه بیفتم)+ +تماس با عمم

۲تا۳ نماز + کتابخوانی با مادرها 

۳تا۴ محفل قرآن+ ثبت نام دخترم در کلاس تدبر در قرآن مدرسه‌شون

۴تا۵ برگردیم خونه و بریم برای دخترم پس‌انداز رو تبدیل کنیم(برای تولدش کادو گرفته)🥳

بچه‌ها رو بذارم برم سیب زمینی پیاز بخرم و کمی میوه+ سس+ ماکارونی پروانه‌ای+ زردچوبه

❤️پسرم  ماشین لباسشویی رو خالی کنه و دوباره روشن کنه.

❤️دخترم مرغ رو بپزه.

۵تا۶ پخت مرغ و استراحت+نماز + ۱ص قرآن و یک خط معنی برای بچه‌ها

۶تا۷سالاد ماکارونی رو درست کنم+خوردن شام از موارد موجود در یخچال🙃

۷تا ۸ مرغ های سالاد رو اضافه کنم

۸تا ۹ حمام 🧖🏻‍♀️و استراحت  و شام همسرم

۹تا۱۰استراحت مطلق ایشالللللا و خواب 

سلام🌈

صبح ساعت شش و نیم بیدار شدم 

النا رو بردم مدرسه بچم سرما خورده

لباسهای خشک شده رو تا کردم 

اتاقها رو گردگیری کردم

لباس های سفید رو شستم 

سطل ها رو خالی کردم 

بالکن رو شستم 

ی کم گوشت گذاشتم بپزه 

یخچالها رو تمیز کردم 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

سلام دخترا، ❤️❤️

امروز صبح بیدار شدم تا روتینو انجام بدم صبحانه هم اماده کردم، خوردیم. همسرم رفت. جمع کردم، رخت خوابارو جمع کردم،یه عالمه ظرف از دیشب مونده بود و صبحانه همرو شستم. سینک و شیر رو با اسپری جرم زدایی کردم. زباله های تر رفتن بیرون، میوه شستم. یه حموم جانانه رفتم،یه سری لباس با دست شستم. یه سری ریختم ماشین،برم پهن کنم. زرشک پختم،منتظرم سرد شه اب زرشک بگیرم. رو بالش هامونو عوض کردم. بند خلوت شد و همه رفتن تو کشو. یه عالمه لباس اتو کردم. موهامو سشوار کشیدم. الان پسرمو بخوابونم. خودمم یه چرت بزنم. 

سلام دخترا، ❤️❤️امروز صبح بیدار شدم تا روتینو انجام بدم صبحانه هم اماده کردم، خوردیم. همسرم رفت. جمع ...

سلام از چه جرمگیری برای شیرآلات استفاده می‌کنید شیر وشلنگهای سرویس بهداشتی ما جرم گرفتن با هرچی میشورم تمیز نمیشه حتی از ترکیب جوش شیرین و سرکه هم استفاده کردم