2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2147912 بازدید | 90875 پست
سلام به روی ماه همه دوستانامروز برنامه به طور مختصر این هستخواب تا ۹:۴۵دیدن جلسه تربیت کودکبرم دکتر ...

سلامممم

امروز تا ۹:۴۵ خوابیدم

۱۰تا۱۱:۳۰ دوره تربیت کودک + تمیز کردن آشپزخانه حسسسابی

۱۱:۳۰تا۱۲تمیز کردن خونه و نماز

۱۲تا۲ رفتم دکتر

۲تا ۳دنبال بچه ها

۳تا ۵:۱۵ دکتر پسرم

۵:۱۵ تا ۶ رسیدم خونه

۶تا۸ درست کردن کمپوت سیب برای پذیرایی تولد پسرم

۸تا ۱۰ شام و جمع کردن شام و هم صحبتی با خانواده

الان هم افتادم رو مبل

نمیتونم پاشو بقیه کارامو انجام بدم😁🙃

سلام 

شبتون قشنگ

امروز صبح فایزه اومد، تو مسیر اومدن به خونه ما از حرم رد میشه، برام از چایخانه حرم نذری گرفته بود، گفت رفتم سمت چای خونه گفتم هر چی بدن برای زهرا میارم، بهش باقلوا داده بودن😍❤️، 

امروز تولد حضرت زینب بود و روز پرستار، اولا که تبریک میگم به همگی(بالاخره ما هم همون پرستار بچه ها و همسرهامون محسوب میشیم😎) دوماه که یهو یه لامپ تو مغزم روشن شد که امروز روز فایزه هم هست، صبح فقط بهش تبریک گفتم ولی تو ذهنم بود ببینم چی براش هدیه بگیرم

رفتم سرکار، اونجا هم بهش فکر کردم و یادم اومد جایزه از یه کانال میخواست روسری بخره بهم گفته بود بیا با هم بخریم پول پست یکی بشه.

ظهر اومدم خونه نهار خوردیم، بهش گفتم کدوم روسری رو میخواستی بیا با هم سفارش بدیم، انتخاب کرد،گفتم پس این باشه هدیه ی من به مناسبت امروز😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  و شبتون بخیر و نیکی 

منم امروز ساعت ۸ ونیم بیدار شدم یکم تو گوشی چرخیدم صبحانه خوردم و هیچ کار خونه ای نکردم فقط لباسای ورزشی شوهرم تا کردم و لباسای کثیفش انداختم لباسشویی بعد رفتم مدرسه تا ساعت ۵ و نیم ... تا ۶ و نیم هم خونه مادرم بودم بعدش اومدم خونه و شام پختم و آشپزخونه کار داشت تمیز کردم شوهرم اومد شام خوردیم نون خ دیدیم و چای و میوه و بعد خاموشی زدیم

سلام. صبح ساعت 10 بیدار شدم، کلا ساعت خوابم به هم ریخته کلافم. 5 بیدار شدم پسرمو بردم سرویس دیگه خوابم نبرد، 7 یهو بیهوش شدم. بعد روتین، صبحانه اماده کردم، خوردیم. بند لباسو خلوت کردم. رخت خوابارو جمع کردم.حوصلهذی غذا درست کردن نداشتم. املت درست کردم با پسرم خوردیم. کلی ظرف شستم. همسرم رفت خرید، اونارو جا به جا کردم. نون بسته بندی کردم. گوشت خرد کردم و بسته بندی کردم، شام ماکارونی درست کردم. کلی ظرف جمع شد،زباله ها رفتن بیرون، یه سری لباس با دست شستم. ظرف شامو شستم. کلی خونه رو مرتب کردم. روتینمو انجام دادم. پسرمم خوابوندم. الانم اومدم گزارش بدم که بعدش بخوابم. بیشتر کار امروزم 6 به بعد بود که همسرم اومدن. 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

سلام و شبتون بخیر و نیکی منم امروز ساعت ۸ ونیم بیدار شدم یکم تو گوشی چرخیدم صبحانه خوردم و هیچ کار ...

راسی امروز یه کار خیلی خوبی هم کردم یوگا انجام دادم چندتا کلیپ دیدم و سعی دارم درست نشستن و صاف وایسادن رو رعایت کنم 

‏داستایوفسکی میگه روی پای شکسته خودت راه برو و اثری از دست خودت بر شانه کسی باقی نگذار ...

‌‎‌‌‌‎سلام و شب بخیر 🌈🥰

امروز من

🍁ساعت ۷ از خواب بیدار شدیم ،سریع روتینمو انجام دادم و برای همسرم لقمه پیچیدم راهی محل کارشون کردم.

🍁برای شروع روز از یخچال و فریزر شروع کردم.

🍁همه کشو ها و طبقه های یخچال و فریزر رو درآوردم و بردم حیاط ،شستم و خشک کردم و دوباره چیدم.

🍁آبچکون رو خلوت کردم و ظرفهای سینک رو شستم.

🍁بچه هام بیدار شدن،دست و روشونو شستم و بهشون صبحانه دادم.

🍁گاز به همراه چدنهاش تمیز شد.

🍁آشپزخونه رو مرتب کردم و به یک نظم پایدار تقریبی رسید.

🍁ناخنهام همه شکستن،مجبور شدم کوتاهشون کنم.

🍁برای نهار یکم گوشت درست کردم ،کنارش سیب زمینی سرخ کردم.

🍁هال و پذیرایی رو مرتب کردم و رخت خوابها رو جمع کردم(توی هال خوابیدیم).

🍁صورت و ابرو هامو اصلاح کردم.

🍁همسرم اومدن و نهار آوردیم و خوردیم.

🍁یکم استراحت کردم و همسرم رفتن بیرون،منو بچه ها باهم دکور هال رو تغییر دادیم و جارو و طی کشیدم.

🍁آبچکون رو خلوت کردم و ظرفهای نهار رو شستم.

🍁بچه ها رو حموم کردم و خودم هم دوش گرفتم و حموم رو شستم.

🍁همسرم اومد دنبالمون رفتیم بیرون یکم خرید داشتیم.

🍁شام رو خونه مامانم موندیم و ظرفها رو شستم.

🍁الان هم برگشتیم خونه و روتینمو انجام دادم و منتظر خاموشی هستیم😊

شب بخیر🤩

ادامه ی امروز

بعد نهار با نی نی خوابیدم، 

بیدار شدم چایی دم کردم

همسرم اومده بود با هم چایی خوردیم به نی نی رسیدگی کردم

لیست خرید به همسرم دادم رفت بیرون انجام داد

به علی جونم املا گفتم

نی نی خوابید، آشپزخونه رو گردگیری و مرتب میکردم.هال و اتاق جم و جور شد و گردگیری شد

جارو مردم انشالله فردا صبح جارو بزنم

شام آماده شد صرف شد

یسری لباس ریختم ماشین پهن شد

یسری لباس رو دستی شستم ریختم ماشین هنوز تموم نشده، تموم شده برم پهن کنم

کرم خودم و نی نی رو زدم، قطره نی نی دادم

ظرف شستم

برای فردا ظهر قیمه گذاشتم ( مامانم اینا میان انشالله)

دوش گرفتم

به مهدی دارو دادم بچه م هنوز سرفه می‌کنه

نی نی رو بخوابونم

عناب و زرشک گذاشتم بجوشه ، بخوریم بعد بخوابیم

سلاممممامروز تا ۹:۴۵ خوابیدم۱۰تا۱۱:۳۰ دوره تربیت کودک + تمیز کردن آشپزخانه حسسسابی۱۱:۳۰تا۱۲تمیز کردن ...

سلام سلام☁️

چه ماشالا همه فعااااالید😍

آدم کیف میکنه از زندگیاتون

از روحیه خوبتون👌😍

امروز اینجانب به امید پروردگار❤️

تا ۹:۴۵ خواب

تا ۱۱:۳۰اموزش تربیت کودک + مرتب کردن خونه

همزمان با گوش‌دادن به کلاس، کاری رو انجام میدم که نیاز به فکر نداشته باشه.

تا ۱۲نماز ، بعد هم برم حمام 

۱۲تا۱ حقوق همکارا و بررسی کارهام و حساب کتاب

۱تا۲ لازانیا برای فردا 

۲تا۴آماده بشم برم دنبال بچه ها

۴تا۵ برنامه تولد پسرم+ کارای لازانیا

۵تا۶ نماز بخونیم +شام بخوریم و جمع کنیم و حرف بزنیم

۶تا ۸ تکالیف + یک صفحه قرآن من

۸خواب 

باز ببینیم خدا برای امروزمون چی می‌خواد❤️

سلام امروزم 

باشگاه 

حموم 

نمازا 

داروها 

نهارها 

شام ها 

جمع کردن ابچکون 

شستن ظرف ها

ریختن ظرف ها در ماشین 

مغازه صبح و عصر 

گردگیری اتاقم 

تمیز کردن لباس شویی 

مرتب کردن پذیرایی 

تمیز کردن گاز و کنار گاز 

پباده برم مغازه سر راه آویز لباس بخرم 

امروز تولد من و شوهرمه یکم تولد بازی کنیم  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام امروزم باشگاه حموم نمازا داروها نهارها شام ها جمع کردن ابچکون شستن ظرف هاریختن ظرف ها در ماشین ...

مبارک باشه شما هم مثل ما تو یه روز دنیا اومدید

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن