2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2153568 بازدید | 91118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تپلو جانقشنگم چرا نوشتی شام ها و ناهارها؟چند وعده میپزی؟

دو تا سه مدل نهار 

دو تا سه مدل شام 

پسرم یه مدل    همسرم به مدل( می خواد چاق تر و عضله بسازه )

خودم یه مدل (می خوا م لاغرشم  )

همیشه هنینه از وقتی پسرم دو سه ساله بود تا الان چند مدله هست غذاهامون 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من میترسم دارو یا لوازم ارایشی بخرم از دیجی میگم شاید شرایط نگهداریشون خوب نبوده باشه ،فاسد یا بی تا ...

نه شهرستانم 

ما همش میگیریم 

مثل داروخوه هست جنساشون  کنار هم میزاری هر دو یکین  

تاریخم داره رو ورق داروهاشون 

تاثیرم مثل همون داروخونه ای هاست 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
دو تا سه مدل نهار دو تا سه مدل شام پسرم یه مدل (همسرم به مدل می خواد چاق تر و عضله بسازه )خودم یه ...

چقدر جالب! من تا الان این حالت رو ندیده و نشنیده بودم

واقعا خداقوت میگم بهت عزیزجان

خیلی همت داری😍

فکر کن دو تا سه مدل نهار دو مدلم شام میزارم 😁دو ساعت تا ۳ ساعت هر روز برای خونه وقت میزارم حالا از ...

چند ساعت میخوابی عزیزم؟؟ 

منو غذاییت چیه که این همه مدل میزاری ؟؟ 

من که دیگه خسته شدم از نهار درست کردن 

هر روز غصمه چی درست کنم 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
سلام. گفته بودم که میخوام برم خونه ی مامانم چون یه بازسازیه کوچیک داشتن، رفتم کمک واسه تمیز کاری تا ...

خدا قوت 🍀🍀🍀🌹🌹🌹

من ۴۰ سالمه مادر مجرد پسر ۱۵ سال دختر ۱۰ سالصبح ۵ بیدار شدم خوراکی بچه ها رو اماده گذاشتم رو میز واس ...

منم خوشحالم از بودن این تاپیک

و خوشحالم که داریم بیشتر میشیم🌱🌱🌱🌱

صبح کارامو مینویسم، شب میام ببینم کدوم انجام دادم، کدومو نه.

خیلی ذوق میکنم اگر بیشتر کارامو انجام داده باشم.

در طول روز هم حواسم به لیست کارام هست👌

چند ساعت میخوابی عزیزم؟؟ منو غذاییت چیه که این همه مدل میزاری ؟؟ من که دیگه خسته شدم از نهار درست کر ...

از ساعت ۱۱ شب تا ۷ که پسرم بفرستم مدرسه 

اگر صبح بیدار بمونم که ۲ ساعت بعد از ظهر می خوابم 

صبح ها اگر تا ۹ بخوابم که بعد از ظهرا بیدارم 

کلا ۱۰ ساعت باید بخوابم 

پسرم به تعداد انگشتای دستم منوی غذایی داره  

ولی من و همسرم غذاهامون منوش بیشتره 

عزیزجان اگر بازم تاپیک مفید میشناسید خیلی خوب میشه معرفی کنید😍

روی ابرهای عزیزم 

تایپیک مینیمالیست ها هم هست 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
از ساعت ۱۱ شب تا ۷ که پسرم بفرستم مدرسه اگر صبح بیدار بمونم که ۲ ساعت بعد از ظهر می خوابم صبح ها اگر ...

تپلو جان هر موقع وقت کردی 

اسم چندتا از منو غذاهارو بگو 

ممنون میشم 

تپلو جان هر موقع وقت کردی اسم چندتا از منو غذاهارو بگو ممنون میشم

باشه جان فردا برات میزارم 🌷💚

من برام مدیتیشن کنم  بخوابم 

روی ابرهای عزیزم تایپیک مینیمالیست ها هم هست

اها اره…اونجا بودم. اما خیلییی کم

من انقدر مینیمالیستم، بیام اونجا میترسم خیلی دیگه برم تو فاز مینیمالیستی😅میترسم جوگیر بشم😁

باورت میشه ده سال قبل، تاپیک ظرافت زنانه رو میخوندم، چقدر به رابطم با همسرم کمک کرد… خدا خیرشون بده❤️