2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه کمکمککک شب اولهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 81 پست
علمی آره اما من با نظر دکتر اطفال یهو دخترم رو از سینه گرفتم این موارد برا هر بچه خاصِ خودش روشی مطل ...

خب خودتون میگین برا هر بچه روش خاص خودش رو میطلبه بعد روش فراگیر عموم رو ول میکنید روش خاص بچه خودتون رو برا همه ی بچه ها توصیه میکنید؟!!! 😅😅😅

من یه کتاب راجع به کودک و مادردارم ک نویسنده ش خارجی‌  اگ بخواید فردا میتونم عکس از متنش هم بز ...

من دو سال رو قبول دارم.اما اونم بسته به رفتار بچه اگر بچه وابسته شیر مادر بشه و غذا نخوره بهتره زودتر این وابستگی قطع بشه چون از سال دوم غذا مهمتر از شیر مادرِ اما بچه ای که معقول هم غذا میخوره هم شیر تا دوسال خوبه بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چسب زخم زدم رو نوک سینه هام🙈🙈🙈 گفتم می می  اوف شده دیگه نیومد حتی شب هم باباش رو صدا کرد ...

خخخخخ 

کلا همه اینا از یه دسته حساب میشن تلخک و چسب زخم و چسب نواری و لاک و زردچوبه و ...

ویا بدون هیچی 

کاربر قدیمی ام‌ ..... آره.
خب خودتون میگین برا هر بچه روش خاص خودش رو میطلبه بعد روش فراگیر عموم رو ول میکنید روش خاص بچه خودتو ...

نه من برای کسی نگفتم گفتم من دخترم رو اینجوری گرفتم میخواید از اول بخونید فقط به دوستمون گفتم یهو همه چی رو از بچه ات نگیر اذیت میشه

علمی آره اما من با نظر دکتر اطفال یهو دخترم رو از سینه گرفتم این موارد برا هر بچه خاصِ خودش روشی مطل ...

منم موافقم. اما عموم دکترا میگن یک باره بگیرید و دیگه ندید. من برای پسرم حتی با روان شناس حرف زدم و اونم گفت بچه ها تو این سن باید یک باره از یک عادت مثل شیر خوردن جدا بشن، چون حافظه اشون بعد از یک مدت میتونه اون مورد رو به سرعت فراموش کنه. اما اگر تدریجی باشه مدام حافظه رفرش میشه و دوباره فکر میکنن اون امکان برای همیشه فراهمه.

مثل از پوشک گرفتن که باید یک باره باشه. حالا تو هر سنی که بچه آماده است، اما یک باره. نه این که هی ببندی، باز کنی. گیجش کنی.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
سینه رو یک باره بگیرید بهتره. قطعا بیدار میشه. باید همسر تون بغلش کنه و راهش ببره تا دوباره بخواهی. ...

الان دخترمن نه ماهشه وشب مداام واسه شیربیدارمیشه ،چن تامک میزنه میخوابه،چیکارکنم؟

❤️لایکم نکن مهربون❤️