2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه کمکمککک شب اولهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 81 پست
دندوناشون خراب و پوسیده بود یا باید میکشیدن یا پر میکردن که در دوصورت باید بچه بیهوش بچه بچه ۴-۵ساله ...

اونا به خاطر فشار و استرس خونریزی مغزی کردن دکترِ نفهم چند نفره دست و پای بچه رو میگرفتن خوب معلومه میترسه والا با منم اونجوری کنن میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه رو یک باره بگیرید بهتره. قطعا بیدار میشه. باید همسر تون بغلش کنه و راهش ببره تا دوباره بخواهی. ...

من معتقدم شیر الان ب درد نمیخوره همه ی خارجی هایی ک به بچشون شیر میدن تا ۴ماه فقط شیر میدن 

حالا بنظر شما شیشه هم پس ندم اگه بیدار شد اب بدم بهش؟

کاربر قدیمی ام‌ ..... آره.
اونا به خاطر فشار و استرس خونریزی مغزی کردن دکترِ نفهم چند نفره دست و پای بچه رو میگرفتن خوب معلومه ...

خب میگم چرا اصلا بچه اون سنی کارش برسه ب دندون پزشکی ؟؟؟

نه هر دو 

متوجه حرفتون نشدم 

من دانسجو سال اخر پرستاری هستم و تو کتاب کودک سالم یونگ کامل این مسئله رو شرح داده ک اول باید وعده های روزانه کم بشن و غذا جایگزین بشه و وعده های شبانه باقی بمونن 

بعد ک روزانه قطع شد باید به فکر شبانه افتاد

حتی نوشته بود تا جایی ک کودک میل داره باید ادامه داد

ولی خب برا خاطر دندوناشون باید مسواک کرد حتما 

حالا اینکه خانما بصورت تجربی چیزی میگن رو من کار ندارم

ولی علمیش همینه

اخه به سینه تلخک مالیدم شیشه رو چجوری ازش بگیرم بعدا  همین جوریشم ۱۰دفه اومده مک زده و عوق زده

پسر بزرگه ی من شیر خشکی بود

با این روش گرفتم

شبا هر ۲ ساعت بیدار میشد و ۱۲۰ سی سی شیر میخورد

اول ۱۲۰ سی سی رو کردم ۹۰ سی سی

بعد ۶۰ سی سی

بعد همون ۶۰ سی سی رو هم نصف آب میریختم نصف شیر

کم کم آبش رو بیشتر کردم 

خودش میلش کمتر شد و فقط یکی دوبار واسه شیر بیدار میشد

ک اونم یه شب دیگه ندا م بهش و گفتم پیشو برده

۳ شب بیدار شد گریه کرد و عادت کرد 😄

(    )
آره بابا دختر من 5 سالشه عین خانوما نشست دوتا دندونش رو پر کردن باید پیش دکتر خوب ببری که بچه نفهمه ...

همه شهر ها که همچین امگاناتی ندارند

من معتقدم شیر الان ب درد نمیخوره همه ی خارجی هایی ک به بچشون شیر میدن تا ۴ماه فقط شیر میدن  حا ...

جالبه چند وقت پیش تو یه تاپیک شبیه شما یکی اومد گفت آمریکاییها تا 5 سال به بچه هاشون شیر میدن 😂😂😂😂 هر چی میگفتیم منطقی نیست و توضیح زیر بار هم نمیرفت میگفت مطمئنم و این کارِ درسته

خب میگم چرا اصلا بچه اون سنی کارش برسه ب دندون پزشکی ؟؟؟

دختر من داشت انار میخورد گوشه دندونش شکست😥 من خیلی ترسیدم و با کلی وسواس و استرس دکتر پیدا کردم که خدا رو شکر کارش خوب بود 

ولی خیلی بچه ها به خاطر قطره آهن یا خوردن زیاد شکلات یا مسواک نزدن یکی دوتا از دندوناشون خراب میشه این مورد شایع هست

من معتقدم شیر الان ب درد نمیخوره همه ی خارجی هایی ک به بچشون شیر میدن تا ۴ماه فقط شیر میدن  حا ...

اصلا به درد نمیخوره. واقعا بهش نیاز نداره. فقط تا چهار پنج ماهگی شبا لازم داره. تا وقتی دندون نداره. چون خیلی از دندون های الانشون دندون دائمیه و قطعا خراب میشه.

بگذریم...

فقط آب بدید. صبح هر چی گفتید در مورد می می ، شب هم همون رو بگید وقتی بیدار شد. تو شیشه هم فقط آب.

فقط مقاوم باشید....این شبها الان نگذره، بالاخره باید بگذره...با همسر تون همکاری کنید تا هر دو راحت بشید. هم شما هم کوچولو.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
جالبه چند وقت پیش تو یه تاپیک شبیه شما یکی اومد گفت آمریکاییها تا 5 سال به بچه هاشون شیر میدن 😂😂😂 ...

من یه کتاب راجع به کودک و مادردارم ک نویسنده ش خارجی‌ 

اگ بخواید فردا میتونم عکس از متنش هم بزارم 

متوجه حرفتون نشدم  من دانسجو سال اخر پرستاری هستم و تو کتاب کودک سالم یونگ کامل این مسئله رو ش ...

علمی آره اما من با نظر دکتر اطفال یهو دخترم رو از سینه گرفتم این موارد برا هر بچه خاصِ خودش روشی مطلبه