2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه کمکمککک شب اولهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم یه هفتس پسرمو که یک سال و هشت ماهشه از شیر گرفتم.من یهو کامل قطع کردم و چند شبانه روز فقط گریه میکردم که چرا بچمو از شیر گرفتم.ولی البته اینم بگم پسرم تو روزا اصلا شیر نمیخورد فقط ظهرا موقع خواب و شبا موقع خواب.وقتایی که گرسنه تو طول شب مدام سینه دهنش بود این بود که روز که نمیخورد شبم که میخورد قطعش کردم.شمام یهو از سینه و شیشه نگیرش.اخرشبا عناب درست کن قبل خواب بهش بده که خواب بره و بیدار نشه یا تو شیشه بزار بالای سرش.عناب .حریره ی چند مغز

من واسه وزنش میترسم اخه میگن شیر شب خیلی مهمه واسه وزن...ب نظرتون درسته؟؟

نمیدونم والا دخترمن نه ماهشه وشب خیلی بیدارمیشه ولی چن تامک میزنه میخوابه چنان شیری توخواب نمیخوره که بگم باعث وزن گرفتنشه

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
جراحی چرا؟

دندوناشون خراب و پوسیده بود یا باید میکشیدن یا پر میکردن که در دوصورت باید بچه بیهوش بچه بچه ۴-۵ساله وایمیسه تا تو بهش امپول بی حسی بزنی و دندونشو درست کنی ؟؟؟؟

مگه نشنیدین جدیدا دوتا بچه بهاطر دندون فوت شدن؟ 

کاربر قدیمی ام‌ ..... آره.

سینه رو یک باره بگیرید بهتره. قطعا بیدار میشه. باید همسر تون بغلش کنه و راهش ببره تا دوباره بخواهی. بدون شک گریه خواهد کرد. اما مقاوم باشید. اصلا وا ندید. چند شب این جریان رو دارید. به جای شیر شیشه هم بهش آب بدید. 

چون هر دوش رو میخوره فرقی نداره. به هر حال این پروسه یک بار طی بشه به نفع خودش و شما است.

هرچند الان کلی مامان میان منو دعوا میکنن که نه، شیر شب فلان و.چنانه. اما فقط تا وقتی بچه دو برابر وزن تولدش بشه مورد نیازه و بعدش فقط و فقط عادته.

ضمنا رنج داره، اما مثل زدن واکسن یا دندون در آوردن چاره ای برای رنجش نیست. هم مادر و هم بچه باید تحمل کنن.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
دندوناشون خراب و پوسیده بود یا باید میکشیدن یا پر میکردن که در دوصورت باید بچه بیهوش بچه بچه ۴-۵ساله ...

آره بابا دختر من 5 سالشه عین خانوما نشست دوتا دندونش رو پر کردن باید پیش دکتر خوب ببری که بچه نفهمه آمپول داره یه جلسه مشاوره کار الکی گذاشتن برای آشنایی با مسواکای آقای دکتر 

اگر روزی خواستید به دندونپزشکی اطفال برید اول جایی برید که همراه بزارن با بچه بره داخل و اینکه اصلا نزارید بفهمه آمپول داره