2777
2789

بچه ها من مدتی هست که تو درس خوندن ب مشکل خوردم ، احساس میکنم تمرکزم و از دست دادم و حافظم ضعیف شده 

حالا میخوام روش خوندنم و عوض کنم شاید وضعیتم بهتر شه 

لطفا از روش های مطالعتون برام بگین تا الگوبرداری کنم 

ممنون

قوی هستم .ولی روش خاصی ندارم اخه.بین کارام درس میخونم.ولی هرروز و بیوسته میخونم.همین

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کتابخونه....ازهشت صبح میرفتم تاهفت شب ....واسه کنکور

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

عزیطم منم یه مدت اینجوری بودم بدون تمرکز سعی کردم ذهنمو خالی خالی کنم مثلا من با تکون دادن سرم فکرام از بین میرن و قبلا با صدای بلند درس میخوندم الان انگار تو ذهنم جملاتو میگم و هر مطلبی تو ذهنم تصویر سازی میشه البته تا تونستم این مهارتو پیدا کنم چند ماهی طول کشید ولی اوایل با همون خالی کردن افکارم هم جواب میداد😊

روش من مناسب نیست  فکت میشکنه  من بلند باند باید میخوندم تا یاد میگرفتم شب تا صبح صبح تا ...

منم این طوری میخونم

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.
پزشکی  حجم درسام زیاده و فرصتم کمه

سال چندمی؟