2777
2789
4

وای بعد علوم بایه بزشکی خیلی مصیبته.گاید میخونی یا بارسیان یا کرمی یا.....؟

بستگی به منبعیم که داری میخونی داره.اینکه بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی یا نه

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام پزشکی میخونی؟

نه دندون.

ولی همسر و خواهرم بزشکی میخونن تا حدودی اطلاع دارم ازش

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.
وای بعد علوم بایه بزشکی خیلی مصیبته.گاید میخونی یا بارسیان یا کرمی یا.....؟ بستگی به منبعیم که داری ...

برای یکسری امتحاناتم کرمی خوندم اصلا نرسیدم خوب مسلط شم حجمش خیلی زیاده الان سعی میکنم جزوه بیشتر بخونم

چقدر تایم میذازن برا مطالعه؟

برا کنکور بیرحاجی میخوند روزانه13-14ساعت.

استیجری زیاد درس نمیخوند طبق گفته خودش.فقط برا امتحانا میخوند

من مترجمی زبان خوندمو درسمم خیلی خوب بود چون قبلش کلاس زبان کامل رفته بودم . چون خیلی علاقه داشتم به رشتم جزو تفریحاتم بود درس خوندن . هنوزم با وجود متاهلی و بچه مطالعه میکنم . 

حالا هم معلممو مجازی درس میدم. 

باید برنامه ریزی کنی . 

مثلا اینکه چند روز وقت داری تا امتحان و چند تا کتابو مطالعه نکردی . بعد روزها رو تقسیم بندی کنی برای هرکتاب مثلا هرکدوم 5 روز . تو اون 5 روز برنامه ریزی کنی یه دور کتابو فقط چشمی مطالعه کنی و مطالب مهمو سختشو ک نیاز ب خوندن لیشتر داره تو فلش کارت بنویسی . یعنی یه برگه کوچیک برداری یه طرف سوال . پشتش جواب . بعد همینطور که بیرون میری تو ماشینی. بیرون قدم میزنی تو خونه داری وکشوتو مرتب میکنی و یا کارهایی ک نیاز ب تمرکز نداره رو انجام میدی این فلش کارتها هم دستت باشه و سوالو نگاه کنیو سعی کنی کنی جواب یادت بیاد .

این روش یکی از لذت بخش ترین روش های درس خوندن من بود .

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
من مترجمی زبان خوندمو درسمم خیلی خوب بود چون قبلش کلاس زبان کامل رفته بودم . چون خیلی علاقه داشتم به ...

ممنون عزیزم بخاطر راهکارت

متاسفانه انقد حجم مطالب زیادن که واقعا فرصت نمیشه نکات و جدا بنویسم اما باید بیشتر تلاش کنم

ممنون عزیزم بخاطر راهکارت متاسفانه انقد حجم مطالب زیادن که واقعا فرصت نمیشه نکات و جدا بنویسم اما ب ...

موفق باشی گلم💙💜💚

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736