2777
2789
عنوان

چند تا سوال دارم؟؟؟؟؟؟؟؟

282 بازدید | 28 پست

سلام مامانای عزیز،چند تا سوال دارم ممنون میشم همه رو بگین؟

تو کدوم بیمارستان زایمان کردین و چه سالی؟

هزینش چقدر شد؟

از بیمارستان و عمل تون راضی بودین؟

ودر آخر اگه باز بخواین زایمان کنید همون بیمارستان میرین یا نه، چرا؟

ممنون عزیرای من

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور

آتیه

سال ۹۶

۷ تومن شد

سزارین اختیاری بود

بد نبود ولی واسه بچه بعدی ایشالله میرم نیکان اگه خدا بخواد.خواهر شوهرم اونجا بود تعریف میکرد

میشه واسه سلامتی مامانم یه حمد بخونین😢خسته شد از بس درد میکشه😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال.

مَردم چهار تومن.

عالی بود راضی بودم.

من دیگه گ و ه بخورم باز زایمان کنم.

😊

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من سال ٩۵ تو نجمیه سزارین شدم راضی بودم الانم باردارم دوباره میرم همونجا

قیمت و نگفتی؟

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور
امسال. مَردم چهار تومن. عالی بود راضی بودم. من دیگه گ و ه بخورم باز زایمان کنم. 😊

دور از جون چرا گلم یکی که کمه! البته نظر شخصیته که دومی آر. یا نه

از اول که ازدواج کردم همسرم میگفت برات سزارین اختیاری میگیرم تا راحت باشی

دقیقا موقع زایمانم یه مشکل مالی خیلی بزرگ برامون پیش اومد به بد ترین صورت ممکن زایمان طبیعی کردم خیلی حال و روزم افتضاح بود

دیگه به هیچ  عنوان بچه نمیخوام😕

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
از اول که ازدواج کردم همسرم میگفت برات سزارین اختیاری میگیرم تا راحت باشی دقیقا موقع زایمانم یه مشک ...

الهی عزیزم

از اول که ازدواج کردم همسرم میگفت برات سزارین اختیاری میگیرم تا راحت باشی دقیقا موقع زایمانم یه مشک ...

طبیعی خیلی وحشتناکه ولی سزارین اینجوری نیست منکه خدایی اصلا اذیت نشدم بعد سه روز بلند شدم راه رفتم بخیه هم سریع خوب شد

دور از جون چرا گلم یکی که کمه! البته نظر شخصیته که دومی آر. یا نه

قطعا کمه و بچه دوتا یا سه تا باشه با فاصله کم خیلی خوبه ولی تو ایران اونم با این شرایط همین یکیشم زیادیه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».