الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسرمن ده سالشه. سه سالگی یه شب که خیلی خسته بود یه دفعه یک چشمش انحراف پیدا کرد این دیگه تووش مووند. الان چندساله وقتی از بالا به پایین و نگاه میکنه چشم راستش منحرف میشه تو بقیه جهات خووبه خیلی دکتر بردم اصلا جواب درستی ندادن نمیدونم چیکار کنم دیگه
سلام ببخشید منم میخوام برای دخترم نوبت بگیدم چطوری باید نوبت بگیرم
سلام.تونستین نوبت بگیرین؟
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
سلام من دخترم رو دو سه سری بردم پیشش دو ماه دیگه نوبت داره و احتمالا گفته باید عمل شه😔
سلام.ببخشین چجوری نوبت گرفتین؟من از گوگل شماره ش پیدا کردم هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.