2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوشنبه پیش ایشون برای پسرم وقت گرفتم

میخواستم بدونم که همه کارهارو مثل بینایی سنجی و معاینات کلی تو خود مطب انجام میشه؟و ایا معطلیش زیاده؟

و کمی در مورد اخلاق دکتر دوست دارم بدونم😊

[QUOTE=83433018]من دوشنبه پیش ایشون برای پسرم وقت گرفتم میخواستم بدونم که همه کارهارو مثل بینایی سنجی و معاینات کلی ...[/QUOTاول دستیارشون معاینه میکنه بعد خودشون میان خیلی هم شلوغ هستش من هر دفعه رفتم دو ساعت معطل شدم اخلاقشونم خوبه خوش برخوردن

میتونم بدونم مشکل دخترتون چیه پسر من دو سالشه تازگیا چشماش انحراف پیدا میکنه خیلی نگرانم

من دخترم پنج ماهش بود با یه تب انحراف پیدا کرد چشمش از ۵ ماهگی تا الان که نزدیک سه سالشه تحت نظره احتمالا بعد از عید جراحی بکنیم

یعنی الان کلا انحراف داره یا گاهی؟

انحرافش کم و زیاد میشه یک سال فقط تحت نظر دکتر مغز اعصاب بودیم که خود دکتر سنجری فرستادن که خدارو شکر بعد از کلی ازمایش مشخص شد ربطی به مغز نداره فقط فلج زوج سوم چشم چپش هستش که اونم باید جراحی بشه