الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر منم اول گفتن استرابیسمه بعد که رفتیم دکتر مغز و اعصاب گفتن احتمال داره میاستنی باشه که کلی ازمایش و ام ار ای و اینا دادیم یک سال طول کشید که اخرش گفتن نه نیستش خدارو شکر همون استرابیسمه
بله اوردمش تهران پیش دکتر محمود محمدی گفتن اختلال خوابه چون نوار مغز و ام ار ای و آزمایشاتش خوب بو ...
شما همه علائمی که داره به دکتر سنجری بگید حتما کمکتون میکنن بهترین دکتر چشم اطفال هستن ایشون ایشالله که هیچی نیست نگران نباشید الان انقدر پیشرفت کرده همه چی که جای نگرانی نیست معالجه میشه
ام ار ای نوار مغز نوار عصب عضله ازمایش انتی بادی خون که فرستادن المان اخریشم اسمش یادم نمیاد که بیمارستان شریعتی انجام دادیم که بیهوشش کردن دور چشمش یوزن میزدن که خدارو شکر اونم منفی بود
خیلی نگران شدم😢😢 خدا خودش رحم کنه حالا ما نوار مغز و ام ار ای و ازمایش دادیم براش که خوب بوده
نه عزیزم نگران نباش جای نگرانی نیست من خودم یک سال عذاب کشیدم دکترام یکم الکی شلوغش میکنن ایشالله هیچی نیست استرابیسم حتی بعضی وقتا نیاز به جراحی هم نداره با بستن چشم سالم روزی دو ساعت خوب میشه چشمش