2777
2789
عنوان

سوپرایزم لو رفت😞😞😞😞

259 بازدید | 14 پست

یگ ماه پیگه تولد همسرمه

خییییلی دوست داشتن که برای ماشین یه ضبط خوب بگیرن

منم دیروز از دیجی کالا یه ضبط خوب ۸۰۰تومن سفارش دادم که بیارن.

امشب داشتم از ماشین پیاده میشدم که بم گفتن:من میرم مغازه فلانی قرار بود برام ضبط بیاره دست دوم.

منم یهو جا خوردم. یجوری شدم.گفت چت شد گفتم خیچب. گفت باید بگی. منم واقعا اون لحظه نمیدچنستم چی بگم. مجبور شدم لو بدم.

خییییلی حالم گرفتست. دوست داشتم شب تولدش واقعا سوپرایز بشه و عکس العملشو ببینم. دیگه جذابیت نداره برام😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون چی گف؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

دقیقا مث شوهر من 

هر چی میخام براش بگیرم دو روز مونده ب مناسبت میبینم رفته گرفتتش اه عقلش نمیرسه شاید من بخام بگیرم براش

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
دقیقا مث شوهر من  هر چی میخام براش بگیرم دو روز مونده ب مناسبت میبینم رفته گرفتتش اه عقلش نمیر ...

واقعا حالم گرفتست

چون خییییلی دوست داشت همیشه که یه ضبط خوب داشته باشه.

منم پولامو جمع کردم این مدت براش خریدم

دلم گریه میخواد از ناراحتی

واقعا حالم گرفتست چون خییییلی دوست داشت همیشه که یه ضبط خوب داشته باشه. منم پولامو جمع کردم این مد ...

عب نداره فک کن یجور دگ سوپرایزش کن

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪