2777
2789

بهم خبلی برخورد،  پسرخواهرم برای دوهفته قراره بیاد خونه ما،بخاطر یکاری اومده شهری ک من وشوهرم هستیم، مجرده بیست سالشه،خیلی هم پسرمودبیه، همیشه روابطش با شوهرم خوب بوده

امروز شوهرم زنگ زد گفت س اومد ؟گفتم اره 

گفت تیمشون خونه گرفتن؟ اخه اینا گروهی اومدن قراره واسه این دوهفته خونه اجاره کنن

گفتم نمیدونم بعد گفت ما (س ) رو خونه خودمون نگه داریم نره با تیمشون

بعد بلافاصله گفت همکارم(مجرده و باشوهرم خیلی صمیمی هستن و راحتن) گفته به (س) بگو اگ دوست داره بیاد خونه من با من بمونه

من ازین حرفش اینجوری برداشت کردم ک ازاینکهخواهرزادم دوهفته خونمون بمونه ناراحته

بهش گفتم ی وفت این حرفو بهش نگی ناراحت میشه فکرمیکنه مادوست نداشتیم خونمون بمونه

گفت نه همکارم مبخواد ببینتش و خودش بهش پیشنهاد بده گفتم نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خواهرزاده شوهرت ب مدت دوهفته چتر بشه تو چه حسی داری😁؟حق بده به شوهرت

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
فک کنم دوس نداره  خونه شما بمونه  خب بزارید با تیمش بمونه

اصلا نمیدونم قراره کامل اینجا باشه یا نه،خواهرم خیلی حساسه تیمشون با ماشین شخصی اومدن خواهرم نزاشته اینو باقطار فرستاده،اونا هنوز نرسیدن 

من که خودم به همه مشکوکم و اصلا نمیتونم زود اعتماد کنم ...

هیج وقت خواهرزاده م رو با هر سنی و...نمیفرستم خونه یه فرد غریبه و خودم ازش حمایت میکنم توی شهر غریب ...پس فردا خواهره نگه یه شب پسرمو نگه نداشت و...

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...