2777
2789
عنوان

ببخشید ولی خندم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسداریم خندمون گرف بگیم ..دیگه شما ک تعین نمیکنی ماا چی بنویسیم چی ننویسیم😉

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

بعضی جاها که حال روحی استارتر داغونه و واقعا حق داره 

درسته نباید اینو بگیم.ولی بعضی جاها اتفاقا باید بگیم تا طرف بفهمه چقد مشکلش خنده داره‌.طرف اومده میگه شوهرم گفته چرا پیراهنت چهارتا دکمه داره منم ناراحت شدم ده روزه قهرم حالا چیکار کنم تلافی شه؟؟؟😒😒😒😒

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
کسی که تاپیک میذاره باید ظرفیتش رو هم داشته باشه. خود من چون مثل شما حساسم نمیذارم. این جمله که عصبا ...

بعضی جاها عصبانیت داره الان یه تاپیکی هست طرف میگه شوهرم روم چاقو کشید یکی میاد میگه ببخشیدخندم گرفت این درسته واقعا؟

من چن تا تاپیک گفتم. به استارتر. که حلالم کنه ولی موضوعات واقعا خنده دار بود خود استارتر فکر میکرد خعلی جدیه 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
بعضی جاها عصبانیت داره الان یه تاپیکی هست طرف میگه شوهرم روم چاقو کشید یکی میاد میگه ببخشیدخندم گرفت ...

نه اینجور جاها واقعا زشته ولی شاید تاپیک به نظرش سر کاری اومده. ولی قبول دارم بعضی جاها کار زشتیه و عصبانیت داره

چون دچار عذاب وجدان میسن می‌خوام به کارما گرفتار نشن 

منم برخی مواقع ناخواسته به مسی میخندم اینطوری حلالیت می طلبم البته حضورا 

تا به حال اینجا پیش نیومده بگم 

کاربری دست دو نفره