2777
2789
عنوان

هزینه های نینی دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4214 بازدید | 168 پست
اتفاقا بچه کوچیک خیلی بیشتر خرج داره ..وقتی دو شه ساله بشه دیگه غذای خودتون و میخوره یه لباس میخواد ...

والا من بیشتر از هزینه ها تحصیلش و اینا میترسم این روزا... مهدا و مدرسه ها و لوازم تحریر و لباس خیلی گرون شده 😰 بچه ها هم هی مال همدیگه رو میبینند میترسم دچار کمبود بشه 😩

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
من الآنم بیمه تامین اجتماعیم. همه دکترامو رایگان میرم. دندونپزشکی و زنان و همه چی... مثلا چقدر هزینس ...

بیمه تامین اجتماعی چطور رایگان میرین ،مگه میشه،فقط بیمه تکمیلی اینطوریه اونم واسه همه موارد نه،تازه بیمه تکمیلی هم.خب هرماه باید پولشو داد دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجایی ..تو تهران که خیلی شلوغه و خیلی جالب نیس ...اگه میخوایی بچه دار بشی خودتو بیمه تکمیلی کن خیلی ...

اکثر بیمه تکمیلیا دارن ورشکست میشن مال ما آتیه ساززان حافظ بود ، دیگه آزمایشارو پولشو نمیده، دارو رو نمیده ، خیلی چیزا رو حذف کرده

خدایا شکرت❤
بیمه تامین اجتماعی چطور رایگان میرین ،مگه میشه،فقط بیمه تکمیلی اینطوریه اونم واسه همه موارد نه،تازه ...

باید بری بیمارستان تامین اجتماعی نوبت بگیری چند روز قبل یا تلفنی یا حضوری خیلی دردسر داره ،،،، بعد خیلی شلوغ میشه و رسیدگی خوب نیس شهرما ک اینجوریه

خدایا شکرت❤
در اینکه بچه روزی خودشو داره هیچ شکی نیس،، اما اگه شرایطط اوکی بچه دار شو عزیزم ،، من با اینکه قبل ...

وای واقعا؟ 😩

ایشالا نینی شما هم سالم بدنیا بیاد و برکتی برا خودش بیاره که همه خرجا این روزاتون جبران بشه 🙏❤

البته من خورد و خوراکمم همین الآنش خیلی سالم و قویه. 😅

من پسرم الان یگسالشه،بارداریم بیمه تکمیلی داشتم،اما ازمایش غربالگریم مشکوک شد مجبور شدم امینوسنتز انجام بدم که اونموقع که گرونی هم.نبود یک و نیم هزینش شد و بعد از چندماه بیمه تکمیلی یک.تومنش رو برگردوند بهمون

پس همه میگید هزینه ها پیش بینی نشده ی بیماری های مادر و نینی زیاده فقط؟ پوشک و شیر خشک و لباس و ویزیت ماهانه متخصص اطفال رو در حالت طبیعی میشه حذف کرد؟

من پسرم الان یگسالشه،بارداریم بیمه تکمیلی داشتم،اما ازمایش غربالگریم مشکوک شد مجبور شدم امینوسنتز ان ...

بجز اون بقیه هزینه هاتون چجوری بود؟ تو این یک سال که نینی دارید چقدر بود؟

به عقب برگردید بازم همون موقع نینی دار میشید؟...

خب مثلا چقدر؟ مگه استراحت مطلقم هزینه داره؟ من الآنم استراحت مطلقم یه جورایی 😅 از شدت نینی خواستن د ...

من استراحت مطلقم دارو حتمک باید استفاده کرد تو این دوران ماله من ک ایرانی هست و  ۸۵ تومن اینا شده واسه بیست روز الی یک ماه

خدایا شکرت❤
اگهاینقدردلت بچه میخاد ببین اگه  درحال حاضر حداااقل ششصد یاهفتصد میتونی ماهانه پس انداز کنی بچه ...

ما الآن طبقه بالا مامانم اینا نشستیم بخاطر همین الآن داریم بدیم ولی شوهرم میگه نینی که بیاد باید بریم خونه خودمون بخاطر همین با این اجاره ها و پول پیش...؟ نداریم! 😔

پس همه میگید هزینه ها پیش بینی نشده ی بیماری های مادر و نینی زیاده فقط؟ پوشک و شیر خشک و لباس و ویزی ...

نه عزیزم نمیش حذف کرد من پسرم روزی حداقل پنج بارپوشک عوض میکنم براش هربسته 30 تا توشه که میشه حدودا 100 تومن برای شش روز فقط

پس همه میگید هزینه ها پیش بینی نشده ی بیماری های مادر و نینی زیاده فقط؟ پوشک و شیر خشک و لباس و ویزی ...

اي بابا شما هم كه از اون اولش كه دارم مي خونم همش داري همه چيو حذف مي كني، ببين عزيزم بچه هزينه هاي غير قابل پيش بيني زياد داره كه از قبلش معلوم نمي شه،حالا شما هِي بگو همه چيز رو حذف مي كنم🙄