2777
2789
عنوان

هزینه های نینی دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4214 بازدید | 168 پست
باید بری بیمارستان تامین اجتماعی نوبت بگیری چند روز قبل یا تلفنی یا حضوری خیلی دردسر داره ،،،، بعد خ ...

خب بازم با توجه به حرف خودتون که میگید تکمیلیا دیگه پول خوب نمیدند فکر کنم همون تامین اجتماعیم هنوز خوبه... شلوغیش اینجا بد نیست، نهایت نیم ساعت تو نوبتیم که دکتر معمولیم فکر کنم همینجوری باشه. بالاخره کارمون راه میفته. فقط دکتراش دارو زیاد نمینویسند چون باید رایگان بدند.

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
بجز اون بقیه هزینه هاتون چجوری بود؟ تو این یک سال که نینی دارید چقدر بود؟ به عقب برگردید بازم همون ...

اره دوباره نینی میارم چون منم مثل تو بودم هفت سال بود ازدواج کرده بودم و دوسال بودکه به شدت بچه میخاستم یکسالشو منم گریه میکردم اینقدرکه دلم بچه میخاس اما شوهرم میگفت بایدپساندازداشتهباشیم کمی و داشت درس میخوند منتظربودیم درسش تموم بشه،اما اخه الان خیل اوضاع بههم ریخته،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما الآن طبقه بالا مامانم اینا نشستیم بخاطر همین الآن داریم بدیم ولی شوهرم میگه نینی که بیاد باید بری ...

چن سالته

بارداری کلا چند تا ازمایش و غربالگری سونوگرافی داره که میتونی هزینشو بپرسی و حساب کنی

ویزیت هربار که جواب ازمایشو به دکتر نشون بدی هم هست

اگر خدایی نکرده چیز پیش بینی نشده ای اتفاق بیافته 

ازمایش بیشتر یا دارویی چیزی اونم اضافه میشه

هزینه تغذیه بهتر اضافه میشه

پوشک خیلی گرون شده 

یک سالگی بچه واکسن داره هزینه برمیداره

ولی اینا همش ریسکه که توکل بخدا راحتش میکنه

من دیدم یکی با حقوق ۱و نیم ملیون بچه دار شده

سخته اما میگذره

اگه واقعا دلت بچه بخواد به خدا توکل کن خدا روزیشو میرسونه

اي بابا شما هم كه از اون اولش كه دارم مي خونم همش داري همه چيو حذف مي كني، ببين عزيزم بچه هزينه هاي ...

خب حذف میکنم چون دلم نینی میخواد، حاضرم سختیشو تحمل کنم، کهنه بشورم، تو نوبت دکتر تامین اجتماعی وایسم، ولی یه نینی داشته باشم 😔 حذف نکنم که با اوضاع این روزا و خرجا و حقوقاش تا ده سال دیگم نمیتونم نینی بیارم 😔 اومدم اینجا ببینم با صرفه جویی میتونم از پسش بربیام یا نه...

ما الآن طبقه بالا مامانم اینا نشستیم بخاطر همین الآن داریم بدیم ولی شوهرم میگه نینی که بیاد باید بری ...

خب اول شوهرتو راضی کن که بعدازبچه دارشدن هم همونجا بمونین،هم به خاطرهزینه وهم واقعا یه کمکی میشه توی بچه داری برای شما،اگه مامانت اینا مشکلی ندارن بمونین بااجاره نشینی که واقعا سخته بچه داری

بچه واقعا برکت میاره از وقتی که حامله شدم از در دیوار برام میاد حقوق شوهرم سروقت شده خونه خریدیم زمی ...

خداروشکرررر.بعضی بچه ها خیلی رزق میارن بعضیا نه.

پسر دومم ترکوووند برامون تو رزق.اما اولی کاملا معمولی

عزیزم هر کس شرایط خودشو داره تو بارداری و اصلا بارداری قابل پیش بینی نیست ... ولی اینجوری که نشون میده شما میخوای دیگرانو قانع کنی که بچه خرجی نداره و میشه همه چیزو حذف کرد ..  اگه اینجوری فک میکنی بچه بیار و انشالله به سلامتی بزرگش کنی ... ولی بازم هم من و هم همه دوستان بهت میگیم بدون فکر و پس انداز واقعا اقدام نکن . خصوصا تو شرایط الان و بدتر از اون اینکه همسرتم فعلا راضی نیست .... اینم بگم بچه دوست من بدنیا اومد شک کردن به اینکه بچه مشکل داره یه هفته با هزینه های بالا تو بیمارستان فوق العاده معمولی بستری شد واقعا بهشون فشار اومد ... حالا مامانشم سیسمونی داده بود ولی چه ربطی به هزینه های بیمارستاتی داشت . ببخشید تند باهات صحبت کردم فقط خواستم بدونی بچه اوردن به این راحتیا که میگی نیست 

خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟
چن سالته بارداری کلا چند تا ازمایش و غربالگری سونوگرافی داره که میتونی هزینشو بپرسی و حساب کنی ویز ...

در آستانه بیست و چهار سالگیم.

مام حقوقمون همون یک و دویست اداره کاره...

من از حرف بقیه فهمیدم اگر مشکل خاص یا بیماری ای برا مامان و نینی بوجود نیاد بقیه هزینه هاش رو میشه جمع کرد. ولی انگار هرکی تو بارداری برا خودش یا بعدا برا نینیش یه مریضی خرج دار بوده!

عزیزم همچین میگی خرج نداره انگار واقعا خرج نداره 😁 داییم دوهفته یه بار 250 تومن فقط پول مای بیبی میده والا تجربه نکردم ولی,دیدم اطرافیان چقدر هزینه سونو و ازمایش میدن و ویزیت متخصص خوب کمتر از 40 نیست تغذیه مادر هم که میگی باید بهتربشه کلی هزینه داره 

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
خب حذف میکنم چون دلم نینی میخواد، حاضرم سختیشو تحمل کنم، کهنه بشورم، تو نوبت دکتر تامین اجتماعی وایس ...

اگه قانع هستین و زندگی خیلی بریز بپاشی نداری بدون قسط و اجاره هستین ماالان با سه میلیون و نیم داریم میگذرونیم اگه شمام شرایططتون اینطوریه حامله بشین ولی خب میکم باید قناعت کنین،مثلا من الان هرروز به پسرم موز میدم اما خودمون نمیخوریم،قطره اهن و مولتی و پوشک و اینا حدودا پونصد میشه حداااقل هرماه،لباس هم گاهی لازمه،ازتغذیه خودمون راضی نیستم اما برای پسرم جداگونه میپزم تا کمبودنداشته باشه مثلا خودمون دیگه ماهی نمیخوریم اما برای اون دوباردرهفته میپزم.

خب بازم با توجه به حرف خودتون که میگید تکمیلیا دیگه پول خوب نمیدند فکر کنم همون تامین اجتماعیم هنوز ...

ن تامین اجتماعی هم دیگه پول سونو  رو نمیده فقط ویزیتت ی کم ارزونتر میشه یا رایگان میشه با تامین اجتماعی،، داروهای بارداری رو  ب هیچ عنوان بیمارستان تامین نمیده عزیزم ، داروهایی ک تامین رایگان میده در حده ،استامینوفن و سرماخوردگیو چرک خشک کن هستش،،،

خدایا شکرت❤
در آستانه بیست و چهار سالگیم. مام حقوقمون همون یک و دویست اداره کاره... من از حرف بقیه فهمیدم اگر ...

یکی از نزدیکام ی مشکلی داشت ۲ ملیون هزینه هاش شده برای ازمایش و اینا

ایشالله که مشکلی پیش نمیاد

خوب الان با حقوقت همش خرج میشه یا چیزی هم تهش میمونه؟ماهی ی بخشیشو باید برای دکترت کنار بزاری

عزیزم هر کس شرایط خودشو داره تو بارداری و اصلا بارداری قابل پیش بینی نیست ... ولی اینجوری که نشون می ...

نه عزیزم شما درست میگید... آره دقیقا دارم سعی میکنم دیگران رو قانع میکنم که میشه... البته واقعا خودمم آدم کم خرجیم، از کل عقد و عروسی کلا پنج شیش میلیون خرجم شد. تو جهیزیم به مامانم فشار نیاوردم اصلا. بخاطر همین حس میکنم اونم میشه با صرفه جویی انجامش داد 🙈 فقط بدیش این مریضیاس که آدم هیچ جوره نه میتونه پیش بینی کنه نه میتونه خرجش نکنه! اونم میگم خب طلاهامو میفروشم دیگه 😅

یکی از نزدیکام ی مشکلی داشت ۲ ملیون هزینه هاش شده برای ازمایش و اینا ایشالله که مشکلی پیش نمیاد خو ...

ما الآن چون طبقه بالا مامانم اینا زندگی میکنیم و من بیشتر روز پیش اونام خورد و خوراکی ندارم کنار میذاریم، ولی چون شوهرم گفته بعد نینی باید بریم خونه خودمون میترسم نتونیم هم خرج نینی بدیم هم اجاره و اینا...!