2777
2789
عنوان

بچه ها معجزه لازم دارم دو روز مونده به روسیاهی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 65 پست

بچه ها با دلای پاکتون دعام کنید

من دستم به خونه ی خدا رسیده با این دستام این کارو نکنم

خدایا منم اون بنده که سلاحی جز اشک ندارم

خدایا امیدی جز شما و ائمه ندارم

خدایا فقط پیش تو شرمنده نشم

خدایا از من راضی باش  

خدای خوبم ، خدای مهربانم،  بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢

من یه 7 ساله دارم یه بچه 2 ساله سومی هم یک ماه دیگه به دنیا میاد

سومی نا خواسته بود 

ماه های اول خیلی گریه میکردم از خدا میخواستم یه جوری خودش سقط بشه

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنبه شب میام میگم چی شد

دعا کنید با خبرای خوب بیام

خدای خوبم ، خدای مهربانم،  بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢

عزيزم اگه واقعا خودت نخوايي سقطش كني مطمئن باش همسرت نميتونه اجبارت كنه،بگو نگهش ميدام و پاي همه چي وايسا،نهايت اينه كه يه مدت با همسرت به مشكل ميخوريد ولي زمان همه چيزو حل ميكنه

من آزی هستم✋🏻😁

من یه 7 ساله دارم یه بچه 2 ساله سومی هم یک ماه دیگه به دنیا میاد سومی نا خواسته بود  ماه های ...

خدا رو شکر چه خوب که نگهش داشتی

خدا تو رو خواسته که این کارو نکردی

عزيزم اگه واقعا خودت نخوايي سقطش كني مطمئن باش همسرت نميتونه اجبارت كنه،بگو نگهش ميدام و پاي هم ...

میگه خرجشو چی کار کنم

می خوای از بابات بگیری

هیچ کاری نمیکنه

میگه خرج بیمارستانم نمیدم

ماه های اول خیلی حال روحیم بد بود ولی الان بهترم 

ان شالله که بهترین تصمیم رو میگیرید

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
میگه خرجشو چی کار کنم می خوای از بابات بگیری هیچ کاری نمیکنه میگه خرج بیمارستانم نمیدم

من با دست خالی چه کنم

میگه خرجشو چی کار کنم می خوای از بابات بگیری هیچ کاری نمیکنه میگه خرج بیمارستانم نمیدم

وقتي نگهش داري مجبور ميشه خرجشم بده،بيمارستانم دولتي برو هزينه نداشته باشه

من آزی هستم✋🏻😁

بچه ها با دلای پاکتون دعام کنید من دستم به خونه ی خدا رسیده با این دستام این کارو نکنم خدایا منم ا ...

اگه حرف دلت اینه پس شک نکن که باید نگهش داری،از فردا ترس غضب خدا رو داری،ترس اینکه اون دو تا بچت چیزیشون نشه،توکل به خدا کنین،زبانم لال حروم زاده نیست که بخواین نفله ش کنین

هرروز دعوا هم كني ارزش نگه داشتن داره اينجور ميگه تو بترسي ولي كم نيار

دعا کن کم نیارم

نه از نظر قانونی نه شرعی نه هیچی شوهر حق نداره زن رو مجبور به سقط کنه. محکم باش. نباید که همیشه مردها برامون تصمیم بگیرن. همون اندازه که اون مقصر می شه تو سقط تو هم مقصر می شی ها. برو خونه بابات یا دوستی جایی . بگو اگه مجبورم بخوای کنی ازت شکایت می کنم. بعدشم یعنی چی ؟ رو حساب خواب می خوای تصمیم بگیری که دختره یا پسر؟؟؟ 

دختر که داشته باشی / مادر تر می شوی/ دختر که داشته باشی/ خوشبخت تر