2777
2789
عنوان

بچه ها معجزه لازم دارم دو روز مونده به روسیاهی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 65 پست

عزیزم منم دخترم چهار ماهشه رفته بودم برای زایمان آمپول فشار زده بودن منتظر بودم دردم شدید شه یه خانمی هم پیشم بود سیو دو سه ساله که ایشونم مثل من بود دردش کم بود بهم گفت بچت دختره یاپسر گفتم دختره گفت با شوهرت اومدی گفتم آره پس با کی میومدم گفتش منم دو تا دختر دارم این سومیه هم دختره الان چند روزه که خونریزی درد دارم دکترم گفته برو بیمارستان به شوهرم چهار روزه التماس میکنم میگم بریم بیمارستان میگه ولش کن بذار بمیره من خیلی ناراحت بودم بخاطرش ولی خداییش خودش چه اراده ای داشت بچه بدمیا اومد دخترامون بافاصله چند دقیقه بدنیا اومدند سریع تو گوشش اذان گفت بچرو بغل کرده بود میکفت بابات هر چی میگه بگه من عاشقتم خواهرات خونه منتظرتن چقدر با بچه حرف میزد خیلی قوی بود خیلی 

مامان نازنین و جوونم فوت شده برای شادی روحش صلوات میفرستیدلم براش تنگ شده
نه از نظر قانونی نه شرعی نه هیچی شوهر حق نداره زن رو مجبور به سقط کنه. محکم باش. نباید که همیشه مرده ...

واقعا میشه شکایت کرد؟

خدای خوبم ، خدای مهربانم،  بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم دخترم چهار ماهشه رفته بودم برای زایمان آمپول فشار زده بودن منتظر بودم دردم شدید شه یه خانم ...

چقدر خوب که اینقدر محکم بود

واقعا خدا صبرش بده

آفرین به این شیر زن

خدای خوبم ، خدای مهربانم،  بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢
چقدر خوب که اینقدر محکم بود واقعا خدا صبرش بده آفرین به این شیر زن

عزیزم چیکار کردی؟؟؟

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭