2777
2789
عنوان

بچه ها معجزه لازم دارم دو روز مونده به روسیاهی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 65 پست

به شوهرت بگو ناشکری نکن خدا بد جور قهرش میگیره  اگه خدایی نکرده زبونم لال پسر بده ولی مریض باشه آخه چه فایده ، یا اگه سقطش کنی بعد از یه جای دیگه ممکنه ضربه بدی بخوری ، این کار قتل عمده .

جاری من بچه شش ماه رو سقط کرد هنوز بعد ده سال یادش که ميفته گريه میکنه 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
خدابزرگه بگو باهم بزرگش میکنیم بگو دکتر گفته دیره نمیشه سقط کرده  سقط مساوی با قتلهههه

قبول نمیکنه

واسه همین منتطر معجزه ام

تا شنبه دعام کنید

خدای خوبم ، خدای مهربانم،  بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرت بگو ناشکری نکن خدا بد جور قهرش میگیره  اگه خدایی نکرده زبونم لال پسر بده ولی مریض باشه ...

چرا سقط کردی؟

خدای خوبم ، خدای مهربانم،  بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢

با دكترت نميتونستي ي جوري صحبت كني كه بگه امكان سقط نيست؟ يعني دكتر بهت اجازه نده و ١٠ تا بزاره روش كه براي سلامتي خودتم ضرر داره و از اين داستانا شايد شوهرت راضي ميشد ميديد راهي نيست 

میگه برو خونه ی بابات بچه ها رو هم ببر کلا احساسی و وابسته به خانواده نیس

عزيزم ماهم مثل شما دوتا دختر بوديم

مامانم خواهر سومم رو حامله بود، همه كار كرد سقطش كنه!

اونم چه كارهاي عجيب غريبي كه به عقل جن نميرسيد

ولي هركاري كرد نيوفتاد، الان خواهرم ٢٤ سالشه

فوق العاده زيبا و معلم هم هست .

واقعا مادرم چطور دلش ميومد ك خواهرم نباشه! 

فك ميكني وضع مالي ما اونوقتا چطور بود؟! زير متوسط

فقط به اين فكر كن ك وقتي بزرگ بشه ميشه عصاي دستت! تو اينده خيلي بهش احتياج پيدا ميكني

اتفاقا اگه حس ميكني دختره بيشتر شوق داشته باش كه نگه ش داري! بخدا دختر بيشتر به درد ميخوره تا پسر

عده‌ای هم هستند که از ترس فقر و شرایط سخت معیشتی جنین خود را سقط می‌کنند، که به این‌ قبیل افراد هم خ ...

خدایا به لطف تو امیدوارم 

خدایا نجاتم بده

خدایا کمکم کن

عزيزم ماهم مثل شما دوتا دختر بوديم مامانم خواهر سومم رو حامله بود، همه كار كرد سقطش كنه! اونم چه ك ...

چی کار کنم

خیلی یه دنده ست

خدایا نجاتم بده

حکمت  خدا رو توش موندم😔

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)