2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من سایز سینه80هست همیشه از سایز 80کش پهن استفاده میکنم  الان واسه مجلس موندم همین سوتین معمولی بگیرم یا کاپ دار 

اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته مي‌مانند، مي‌شكنند 
سلام دوستان من سایز سینه80هست همیشه از سایز 80کش پهن استفاده میکنم  الان واسه مجلس موندم همین س ...

لباستو ببر خوده فروشنده بهتر راهنمایی میکنه

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘

یه دفعه سوتین جک دارسایز 85 گرفتم  اصلا اتدازه نبود استفاده نکردم به نطرتون الان چه مدلی بگیرم 

اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته مي‌مانند، مي‌شكنند 
یه دفعه سوتین جک دارسایز 85 گرفتم  اصلا اتدازه نبود استفاده نکردم به نطرتون الان چه مدلی بگیرم& ...

یکی میگفت من همش از این اسفنجیا میگیرم از داخل یه برش کوچیک میدم اسفنجشو در میارم بعد میدوزم خیلی خوبه خوش فرم میشه

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
سلام دوستان من سایز سینه80هست همیشه از سایز 80کش پهن استفاده میکنم  الان واسه مجلس موندم همین س ...

بستگی به لباست داره که معلوم میشه یا نه اگه نشون نمیده همون کش پهن بگیر

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
جک دار 85 کوچیکه واسه شما. یا ژله ای بگیر یا با بند نامرئی

سایز چن بگیرم خودم موندم دیگه اصلا تعویض هم نداره میترسم بگیرم استفاده نشه هزینه اش هم زیاده لامصب

بستگی به لباست داره که معلوم میشه یا نه اگه نشون نمیده همون  ...

لباسم پوشیده هست میخوام جلوش قشنگ واسته

خوب پرو کن بعد بخر عزیزم

مشکل اینه پرو نداره هرجا میرم میگه ن  تعویض هم نداره

مشکل اینه پرو نداره هرجا میرم میگه ن  تعویض هم نداره

عه شهر ما میزارن پرو کنی.عزیزم ازین جاهایی بگیر که لباس میفروشن کنارشم سوتین اینا.اونا چون اتاق پرو دارن احتمالا بزارن پرو کنی.واقعا سخته لباس زیر خریدن سایزا استاندارد نیستن اصلا