2777
2789
عنوان

فقط خانوما لطفا بیان کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 30 پست
سایز چن بگیرم خودم موندم دیگه اصلا تعویض هم نداره میترسم بگیرم استفاده نشه هزینه اش هم زیاده لامصب

ببین عزیزم اگه سایزت کوچک بود میگفتم اسفنجی جکدار بگیر که اونم سایزهاشون با سایز ما ایرانی ها متفاوته...اصلا به سایز توجه نکن...رو سایز 70 میزنن 85.

شما باید چشمی بفهمی کدوم اندازته

از طرفی اگه نمیخوای بزرگتر بنظر برسه و سینه هات افتاده نیست و خوش فرمه ، یک سوتین ساده و به قول خودت کش پهن ولی نو بخر که شسته نشده باشه و خوش فرم وایسته.یا فقط یک لایه نازک ابر توش باشه.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
لباسم پوشیده هست میخوام جلوش قشنگ واسته

اسفنجی نگیر بزرگ نشون میده من یه کش پهن گرفته بودم خیلی خوش فرمه از این گیپوریاست 

یا کش پهن بگیر یا از اینا که یه اسفنج نازک دارن لباست پوشیدست دیگه بند نامرئی هم نگیر که یه کم اذیت میکنه 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایز چن بگیرم خودم موندم دیگه اصلا تعویض هم نداره میترسم بگیرم استفاده نشه هزینه اش هم زیاده لامصب

بستگی به مارک و کاپشون داره. چینیا معمولا باید چند سایز بزرگتر باشه من 75هستم 90میگیرم.چرا همونجا پرو نمیکنن واست؟ 

عه شهر ما میزارن پرو کنی.عزیزم ازین جاهایی بگیر که لباس میفروشن کنارشم سوتین اینا.اونا چون اتاق پرو ...

خوش به حالتون جای ما از این خبرا نیس

اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته مي‌مانند، مي‌شكنند 
عه شهر ما میزارن پرو کنی.عزیزم ازین جاهایی بگیر که لباس میفروشن کنارشم سوتین اینا.اونا چون اتاق پرو ...

خب بهداشتی نیست پرو فکر کن چند نفر قبل پوشیدن به بدنشون مالیده شده😖🤢

ببین من هر وقت میگیرم از زیر مانتو و روی بلوز خود فروشنده برام سایز میگیره و دور کمرش رو میبینم اندازه هست یا نه.

البته من همیشه یک سایز بزرگتر از چیزی که فروشنده میگه برمیدارم که راحت باشم خخخ

اسفنجی نگیر بزرگ نشون میده من یه کش پهن گرفته بودم خیلی خوش فرمه از این گیپوریاست  یا کش پهن ب ...

من خودم همیشه از همین گیپور کش پهن استفاده می کنم خیلی راضی هستم الان میخوام جلو لبلسم خوب واسته

اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته مي‌مانند، مي‌شكنند 
بستگی به مارک و کاپشون داره. چینیا معمولا باید چند سایز بزرگتر باشه من 75هستم 90میگیرم.چرا همونجا پر ...

پرو نداره

اینه مدل لباسم

خوشگله و پوشیده

بند نامرئی نزن که اصلا نیاز نیست و خودت اذیت میشی.

ولی سوتین ات باید خوش فرم باشه چون تو مدل لباس موثره.

ببین من هر وقت میگیرم از زیر مانتو و روی بلوز خود فروشنده برام سایز میگیره و دور کمرش رو میبینم اندا ...

اونجوری خوبه دیگه یعنی اندازه است فیت فیته

خوشگله و پوشیده بند نامرئی نزن که اصلا نیاز نیست و خودت اذیت میشی. ولی سوتین ات باید خوش فرم باشه ...

انتخاب سوتین شده یه مشکل بزرگ

من الان یدونه از این سوتین هایی که مثل نیم تنه هست و اصلا قفل و سگک نداره...ولی توی کاپ هاش لایه ابری داره گرفتم واسه استفاده تو خونه ای....دوبار هم مهمونی پوشیدم خوش فرم وایمیسته.

بنظرم شما باید از سوتین های لایه دار بخری...کاپ هاش یکم ضخامت داشته باشن

انتخاب سوتین شده یه مشکل بزرگ

خخخخخ سخت نگیر

احتمالا تا حالا باید متوجه شده باشی چه مدلی بهت میاد و خوش فرم نشون میده.

من هر کدوم از سوتین هام که خوب باشه و خوش فرم ، میزارم کنار فقط برای مهمونی که هربار که مجلس داریم  دنبال مدل مناسب نباشم.