2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی بیاین لطفا

139 بازدید | 22 پست

دوستان سلام.دیروز موعدم بود ولی پریود نشدم فعلا یه ساعت پیش بی بی گذاشتم منفی بود.خیلی داغوووووونم.این ماه لتروزول خورده بودم.تورو خدا بهم بگید چیکار کنم آروم بشم دیگه فک میکنم خدا هم صدامو نمیشنوه😭😭😭😭

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ادرار صبح بزار.دو سه روز دیگه اگه پری نشدی بیبی بزن ایشالا مثبته

خسته شدم دیگه از بس منفی بوده.هیچ امیدی ندارم نمیخوام الکی خودمو دلخوش کنم میدونم بازم منفیه حال روحیم خوب نیست

مگه چندماهه اقدامی؟؟ زودناامیدنشو من بعددوسال باردارشدم لتروزل بهم جواب نداد باکلومفین باردارشدم&nb ...

۱سال ونیم.دوماه پیش یه بارداری پوچ داشتم.

عزیزم اصلا نگران نباش. استرس برات اصلا خوب نیست. کاملا مراقب خودت باش. بیبی چک بیست و پنج درصد احتمال خطا داره. منم ماه پیش همین اتفاق برام افتاد. سه بار بیبی چک امتحان کردم منفی بود. گمان کردم حامله نیستم. پنج روز هم پریودم عقب افتاد. بعدش ب خونریزی افتادم. آزمایش خون دادم فهمیدم که حامله بودم. که از دست دادمش. چند روز دیگه صبر کن. مراقب خودت باش بعد ش حتما برو آزمایش خون بده. الکی هم پول بیبی چک نده.

منم صبح گذاشتم منفی شد من 5.یا6ام موعودم بود تحربه عقب انداختن ندارم 9ساله هم منتظرم نمیدونم چکا ...

امیدوارم مامان شده باشی برو آز اگه سابقه عقب انداختن نداری

عزیزم اصلا نگران نباش. استرس برات اصلا خوب نیست. کاملا مراقب خودت باش. بیبی چک بیست و پنج درصد احتما ...

ایشالا به زودی دامنت سبز بشه عزیزم ممنونم

عزیزم خواهش میکنم حرف م رو جدی بگیر. خدای نکرده اتفاقی نیافته که بعد خیلی ناراحت بشی. 

میدونی چیه عزیزم وقتی آز میدم و با جواب منفی روبرو میشم بشدت بهم میریزم میدونی خیلی عصبی و افسرده شدم