2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 22 پست
اینکه میگن ده روز دوازده روز یا چهارده روز بعد از نزدیکی بیبی چک جواب میده اصلا اینطور نیست. اولا زم ...

آخه من حالتهای پریودی رو هم دارم ولی پریود نمیاد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم..منم فردا موعودمه..دل درد شدید دارم..هرلحظه فک میکنم پری شدم..الان بی بی چک زدم ی هاله خیییلی کم رنگ افتاده..من از دارو امپول استفاده کردم..شاید بخاطر اونه

آنچه دلم خواست نه آن میشود♡هرچه خداخواست همان میشود
باشه در هر صورت تا زمانی که جواب آزمایش تو نگرفتی رعایت همه چی رو بکن. من فشار زیادی بهم اومد که به ...

باشه ممنونم عزیزم

عزیزم..منم فردا موعودمه..دل درد شدید دارم..هرلحظه فک میکنم پری شدم..الان بی بی چک زدم ی هاله خیییلی ...

ایشالا که مثبت واقعی باشه برا منم دعا کن عزیزم

شما لتروزول میخورید پریودیتون طولانی نمیشه؟من دوماهه دارم لتروزول و دگزا و امپول استفاده میکنم..امرو ...

من دوماه پیش مصرف کردم برای اولین بار باردار شدم ولی پوچ بود سقط شد.این ماه دومین ماهی هست که میخورم هنوز پریود نشدم عزیزم