2777
2789

مادرشدن تنها رویای باقیمونده درون منه

تنها رویای زنده ی درونم

میترسم دستشو بگیرم وبیارمش تو زندگی...

خودمو از دفتر اولویت هام خط بزنم داوطلبانه!و همون یک نفر رو مادرانگی کنم.تا مرز مادر و پدرشدنش و حتی بعد تر........

برای سالم بودنش حاضرم طولانی ترین وکشنده ترین سردردهای دنیا رو تحمل کنم و لب به مسکن نزنم.حاضرم هربلایی سرم بیاد ولی اون حالش خوب باشه و جاش امن.دلم حالت تهوع بارداری میخواد حالم به هم بخوره از هرچس که دوست داشتم.که شیکمم بیاد جلو و مث نقشه جغرافیا خط خطی بشه.

دلم میخواد باصدای جیغ یه کوچولوی پنجاه سانتی از اتاق کناری شیر ازسینه م لبریز بشه....بوی نوزاد لبخندهای کجش و دستهای چروکش

دلم میخواد اولین روزی که رفت مدرسه پشت درمدرسه بشینم و تنهایی پای برگشتن نداشته باشم.خونه رو بدون اون تحمل نکنم

تقریبا ازهمین الان میدونم روزی که پربگیره از خونه ی من،همونجوری که مادرم رفتنم رو با حسرت نگاه کرد نگاهش میکنم و ذوب میشم از غم

روزگاری که کسی دلش رو بشکنه و کاری از من برنیاد همه ی سنگینی آسمون میشینه رو شونه هام

مادربودن دیوونگیه،دلت میخواد یک دنیا رو آروم کنی برای فرزندت از دردش نفست میگیره و روحت از بیماریش زخم میشه....نگرانی میشه جزوی از زندگیت...

اون مریض میشه و توگریه میکنی....اون گریه میکنه و تومریض میشی......🌹

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

آخى😔😔😔😔

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!

یعنی منم مامان میشم😢

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چیشده خانومه؟    

هیچی گلم منم دلم نی نی میخواد خب

😄

منم 👶

ان شاالله ب زودی مامان نی نی😍

حالا نه انقدم زود😄

خخخخ ان شاالله هر وقت دلت میخواد