2777
2789
عنوان

زندگی در ماهشهر

2046 بازدید | 36 پست

سلام.دوستان کسی هست که ماهشهر زندگی کرده باشه.من شوهرم قراره منتقل بشه اونجا ولی میترسم چون شنیدم خیلی آب و برقش قطع میشه و هواشم آلودست.من دو تا بچه کوچیک دارم و میترسم نتونم کنار بیام

گر نگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماهشهری هستم😊

عزیزم چطوره امکانات؟شنیدم میوه و اینا هم خیلی کم و گرونه.برقتون چیه قطع نمیشه مدام؟یا اینکه هوا آلوده نیست؟

لابد تو سرکتهای نفتی میخواد کار کنه خوب مشکلات زیاده، مخصوصا از شهر بزرگ بری خیلی سخت میشه

نه عزیز نظامیه

ماهشهریا جووناشون بیکارن اونوقت شما از شهر دیگه میخاید بیاید ؟؟

عزیزم نظامیه شوهرم اجبارا داره منتقل میشه وگرنه ما از خدامونه نریم

عزیزم چطوره امکانات؟شنیدم میوه و اینا هم خیلی کم و گرونه.برقتون چیه قطع نمیشه مدام؟یا اینکه هوا آلود ...

امکاناتشم خوبه خداروشکر تقریبا همه چیز در دسترس هست...گردوخاک هم فقط تابستون اون زیاد نه اب و برق هم که همیشه هست میوه و خوراکی هم همینطور...ازکدوم شهر میاین؟

لطفابرام ی صلوات بفرستید😢😔
امکاناتشم خوبه خداروشکر تقریبا همه چیز در دسترس هست...گردوخاک هم فقط تابستون اون زیاد نه اب و برق هم ...

عزیزم ممنون که کمک میکنی.کرمانشاه هستم. اینجا خب خنکه ولی شنیدم اونجا کولر گازی جواب میده .آب چطوره؟ببخشید زیاد میپرسما گلم

نه عزیزم همه چیش خوبه فقط تابستونا خیلی گرم میشه و یکم آلوده😃

راجع به منطقه ای که پدافند هوایی اونجاست اطلاعاتی دارین؟تو گوگل مپ پیداش نکردم

عزیزم ممنون که کمک میکنی.کرمانشاه هستم. اینجا خب خنکه ولی شنیدم اونجا کولر گازی جواب میده .آب چطوره؟ ...

خواهش میکنم😊نه اینجا هم مثله همه ی شهرا فصل سرما هم زیاد داره اونم سرمای استخونی...تابستون هم عصرا هوا خوب میشه 

لطفابرام ی صلوات بفرستید😢😔