سلام.دوستان کسی هست که ماهشهر زندگی کرده باشه.من شوهرم قراره منتقل بشه اونجا ولی میترسم چون شنیدم خیلی آب و برقش قطع میشه و هواشم آلودست.من دو تا بچه کوچیک دارم و میترسم نتونم کنار بیام
گر نگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اهاااا....داییم که توی شرکتش کار میکرد عالی بود...خیلییی امکانات خوبی داده بودن...هرسال برای مدرسه بچه هاش لوازم تحریر قبل از عید آجیل و خوراکی حقوقشم بالا بود پاداش هم میدادن بهشون
عزیز دلم من خودم تا 7 سالگی ماهشهر بودم و از اون موقع تا الان تابستونا معمولا اونجام آب که ما آب معدنی میخوریم همیشه بعد توی شهر آب تصفیه میفروشن که ما میگیریم برای غذا و آب جوش و اینا میتونین خودتون دستگاه تصفیه آبم بگیرین اسپیلت یا کولر گازی هم داشته باشین حله فقط صبح و ظهرای تابستون بیرون نیاید که تبخیر میشین رو هم رفته شهر خوبیه اکثرا هم ساکنای شهر مهندسای پتروشیمی هستن منطقه تفریحی هم داره دریاچه نکمش خیلب خوبه و کلی بهش رسیدن. از لحاظ پاساژ و اینا هم پاساژای خوبی داره
خیلی ممنون همچنین...مطمعن باشید جای بدی نمیاید منطقه ی کاری شوهرتونم خیلی خوبه..ماهشهر امنیتش بالاست...دوستای ماهشهری هم پیدا میکنید چون خوزستانیا اهل دوستی و خوش سرو زبونن...و خونگرم جوری که احساس تنهایی و غربت نمیکنین😊😊😊