2777
2789
عنوان

زندگی در ماهشهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 36 پست
خواهش میکنم😊نه اینجا هم مثله همه ی شهرا فصل سرما هم زیاد داره اونم سرمای استخونی...تابستون هم عصرا ...

مرسی عزیز.شما راجع به منطقه پدافند هوایی اطلاعاتی داری؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  
عزیزم ممنون که کمک میکنی.کرمانشاه هستم. اینجا خب خنکه ولی شنیدم اونجا کولر گازی جواب میده .آب چطوره؟ ...

اب هم هست اگه پمپ آب باشه که دیگه خیلی بهتره

لطفابرام ی صلوات بفرستید😢😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیز.شما راجع به منطقه پدافند هوایی اطلاعاتی داری؟

نه ولی نیروی دریایی تا جایی که اطلاع دارم خوبه مطمئنا هواییم خوبه...کلا رسیدگی به نظامیها خوبه 

اب هم هست اگه پمپ آب باشه که دیگه خیلی بهتره

عع چه خوب.عزیزم خیلی دلم گرفته بود .چیزایی خونده بودم که فکر میکردم قراره بی ابی و بی برقی و گرما و اینا فقط ببینم.مرسی ک کمک کردی گلی

نه ولی نیروی دریایی تا جایی که اطلاع دارم خوبه مطمئنا هواییم خوبه...کلا رسیدگی به نظامیها خوبه 

احتمالا طرفای فرودگاهتون باشه

عع چه خوب.عزیزم خیلی دلم گرفته بود .چیزایی خونده بودم که فکر میکردم قراره بی ابی و بی برقی و گرما و ...

آره عزیزم همه امکانات هست خیالتون راحت...برا آب اگه پمپ داشته باشید همیشههههه اب دارین برق هم که همیشه هست

احتمالا طرفای فرودگاهتون باشه

اهاااا....داییم که توی شرکتش کار میکرد عالی بود...خیلییی امکانات خوبی داده بودن...هرسال برای مدرسه بچه هاش لوازم تحریر قبل از عید آجیل و خوراکی حقوقشم بالا بود پاداش هم میدادن بهشون

اهاااا....داییم که توی شرکتش کار میکرد عالی بود...خیلییی امکانات خوبی داده بودن...هرسال برای مدرسه ب ...

چ خوب اینا که گفتی مال چه سالیه؟داییتون نظامیه؟

نه شرکتی بود توی همین فرودگاه...چند سال پیش داییم باز نشسته شد

زنده باشن انشاالله.نه شوهر من نظامیه.ولی معمولا پایگاه پدافند هوایی اطراف فرودگاهه.من ازون لحاظ گفتم

عزیز دلم من خودم تا 7 سالگی ماهشهر بودم و از اون موقع تا الان تابستونا معمولا اونجام آب که ما آب معدنی میخوریم همیشه بعد توی شهر آب تصفیه میفروشن که ما میگیریم برای غذا و آب جوش و اینا میتونین خودتون دستگاه تصفیه آبم بگیرین اسپیلت یا کولر گازی هم داشته باشین حله فقط صبح و ظهرای تابستون بیرون نیاید که تبخیر میشین رو هم رفته شهر خوبیه اکثرا هم ساکنای شهر مهندسای پتروشیمی هستن منطقه تفریحی هم داره دریاچه نکمش خیلب خوبه و کلی بهش رسیدن. از لحاظ پاساژ و اینا هم پاساژای خوبی داره

خیلی ممنون همچنین...مطمعن باشید جای بدی نمیاید منطقه ی کاری شوهرتونم خیلی خوبه..ماهشهر امنیتش بالاست...دوستای ماهشهری هم پیدا میکنید چون خوزستانیا اهل دوستی و خوش سرو زبونن...و خونگرم جوری که احساس تنهایی و غربت نمیکنین😊😊😊

عزیز دلم من خودم تا 7 سالگی ماهشهر بودم و از اون موقع تا الان تابستونا معمولا اونجام آب که ما آب معد ...

چ خوب اینا که شما گفتی هم عالیه.فقط شما پدافند هوایی رو بلدی کجاست؟چطوره؟

خیلی ممنون همچنین...مطمعن باشید جای بدی نمیاید منطقه ی کاری شوهرتونم خیلی خوبه..ماهشهر امنیتش بالاست ...

چ خوب ممنون گلم.انشاالله که هر چی خیره پیش بیاد واسه هممون.مرسی عزیز کمکم کردب

چ خوب اینا که شما گفتی هم عالیه.فقط شما پدافند هوایی رو بلدی کجاست؟چطوره؟

من همه ی منطقه ها رو نمیشناسم فقط خونه ی خودمونو اطرافشو میشناسم😅 ولی جاهایی که مربوط به یه ارگانی باشه معمولا خوبه و خیلی بهش رسیدگی میکنن.