2777
2789
کاش بگید ابروهاتون چطور شد من که بنظرم وحشتناکم،  چهر هام بوره قهواه یی پر رنگم اما از قهوه ا ...

اولش چون زخمه خیلی سیاهه ولی بعد دو هفته که زخما بریزن هم جم و جور میشه هم کم رنگ تر.وای من چقد استرس بی جا داشتم اصلا الان درمورد ابروت ناراحت نباش چون الان فقط زخمه بزار زخما بریزه بعد رنگ از زیر پوست درمیاد

یه دختر دارم تا نداره
اولش چون زخمه خیلی سیاهه ولی بعد دو هفته که زخما بریزن هم جم و جور میشه هم کم رنگ تر.وای من چقد استر ...

الان فقط از این می ترسم پر رنگ باشه چون یه کم بورم، ولی ابروم خیلی کچل بود

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فقط از این می ترسم پر رنگ باشه چون یه کم بورم، ولی ابروم خیلی کچل بود

اصلا نترس من اون موقع وحشتناک بودم ولی الان اینقد کم رنگ شده فردا ساعت ده نوبت دارم واسه ترمیم یه جاهایی نگرفته. الان چیزی که میبینی فقط زخمه. بعدش خیلی کم رنگ میشه 

یه دختر دارم تا نداره

[QUOTE=178858941]اصلا نترس من اون موقع وحشتناک بودم ولی الان اینقد کم رنگ شده فردا ساعت ده نوبت دارم واسه ترمیم یه جا ...[/QUOTE

اگه رنگش بهم نیاد ،برا ترمیمش می شه قهوه ایی بزنه؟چیزی در این باره می دونی؟

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
[QUOTE=178858941]اصلا نترس من اون موقع وحشتناک بودم ولی الان اینقد کم رنگ شده فردا ساعت ده نوبت دارم ...

بعد خوب شدن زخما هر رنگی که خواستی میتونی بزاری

یه دختر دارم تا نداره

کمرنگ میشه نگران نباش 

رنگ فقط روشن نذارپشبمون میشی من روشن گذاشم تهش مشکی دیده میشد خیلی بد شد

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
من پارسال همین موقع ها هاشور زدم تو یکی دو هفته اول میخواستم خودکشی کنم از بس تیره و زشت بود بعدش قش ...

از شما پاک شده؟

از من بعد دو هفته از ترمیم گذشته رنگش به سبز میزنه

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

سلام عزیزم. ابروهای شما درست شد؟الان راضی ای؟

واییی نگو، ترمیم هم نرفتم، افتضاح مشکی بود از چند ماه بعدش رفتم ریموو تا حالا هفت بار ریموو کردم فعلا دو جلسه لیزر رفتم تا کاملا پاک بشه، 

تاج آبروم یه خط انداخته که با این‌همه ریموو و لیزر تازه کمرنگ شده، خدا وکیلی نمی دونم چه فکری می‌کنن اینقدر اعتماد بنفسم دارن پولم پارو می‌کنن خدا وکیلی هر بار می رم کلی اذیت می‌شم همش می‌گم خدا ازت نگذره حداقل یه کم سطحی می زدی، فک کنم استرس داشت تا تونست رنگ فرو کرد تو پوستم. منم هیچ وقت از این کارا نمی‌کردم نمی دونستم نمونه و اصل کار باهم فرق داره از بس همه گفتن رفتم هنوز دارم هزینه می‌کنم و اذیت می‌شم